Джолі вперше висловилася про своє особисте життя після розлучення з Піттом

Акторка зізналася, що у неї виникли проблеми зі здоров'ям на тлі розлучення з чоловіком

tochka.net
tochka.net
автор
6 декабря 2023, 10:46
Шоу-бизнес
Джолі вперше висловилася про своє особисте життя після розлучення з Піттом © Getty Images

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі розповіла про стрес та зцілення після розлучення з Бредом Піттом. У новому інтерв'ю журналу WSJ Magazine 48-річна кінозірка зізналася, що на тлі розставання із третім чоловіком у неї виникли проблеми зі здоров'ям.

«Моє тіло дуже сильно реагує на стрес. У мене рівень цукру в крові то підвищується, то падає. За шість місяців до розлучення у мене раптово стався параліч Белла. Нам треба було залікувати рани. Є речі, від яких нам потрібно зцілитись», — сказала Джолі про час, проведений з шістьма дітьми після розриву з Піттом.
Анджеліна Джолі та Бред Пітт / Источник: Getty Images

Читайте також: Євробачення-2024: 37 країн підтвердили участь у конкурсі

Джолі також повідомила, що наразі вона ні з ким не зустрічається, і визнає, що в Лос-Анджелесі у неї «насправді немає суспільного життя». Люди, з якими вона має найближчий зв'язок, — це її троє синів та троє дочок.

«Вони найближчі люди для мене і мого життя, і вони мої близькі друзі. Ми сім абсолютно різних людей, і це наша сила», — поділилася акторка.
Діти Анджеліни Джолі / Источник: Getty Images

Крім того, Анджеліна вважає, що має тісний зв'язок з людьми, які були біженцями.

«Я зрозуміла, що мої найближчі друзі — біженці. Можливо, чотири із шести жінок, з якими я близька, родом із війни та конфлікту», — додала вона.

Джолі зазначила, що готова покинути Лос-Анджелес, де народилася та прожила все життя, але не може через розлучення. Знаменитість мріє проводити більше часу у Камбоджі.

«Це частина того, що сталося після мого розлучення. Я втратила можливість жити і мандрувати так само вільно. Я переїду, коли зможу. Я виросла у досить поверховому місці. Зі всіх місць у світі Голлівуд не найздоровіше місце. Тому ви шукаєте автентичності».

Джолі та Пітт оголосили про своє розставання у 2016 році і провели останні сім років у судових позовах. У них шестеро дітей: 22-річний Меддокс, 18-річна Захара, 17-річна Шайло, 19-річний Пакс, і 15-річні двійнята Нокс і Вів'єн.

Раніше ми писали, що співачка Lama вперше розповіла про невдалий шлюб у 18 років.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают