«Бачу його дуже рідко»: Наталка Денисенко показала фото із чоловіком-військовим

7 декабря 2023, 17:51
Шоу-бизнес
«Бачу його дуже рідко»: Наталка Денисенко показала фото із чоловіком-військовим © instagram.com/natalka_denisenko

Акторка Наталка Денисенко, яка озвучила головну героїню найкасовішого мультфільму України «Мавка. Лісова пісня», поділилася з шанувальниками рідкісною фотографією із чоловіком. У середу, 6 грудня, з нагоди Дня Збройних сил України зірка серіалів «Зв'язок», «Клан ювелірів», «Століття Якова» та «Село на мільйон» запостила спільний знімок із Андрієм Фединчиком. Чоловік відмовився від акторської кар'єри і в перші дні після вторгнення рф став військовослужбовцем.

Читайте також: «Тренер не завжди ходить у формі»: Боржемська похвалилася стрункими ніжками в міні

На сторінці Денисенко в Інстаграм з'явилося архівне селфі пари, зроблене влітку або в теплу погоду восени. Наталка зняла Андрія, коли він вів автомобіль у військовій формі та з бородою. У підписі акторка зазначила, що День ЗСУ зараз є найважливішим за всі свята, оскільки саме завдяки українським воїнам ми взагалі можемо щось святкувати.

«У мене дуже мало фото з моїм чоловіком, я його бачу дуже рідко… Мені дуже болить що всі ці роки, поки іде війна — його немає поруч, але я пишаюся і вдячна йому, що він став на шлях захисту щоб я, і ми з вами, могли сьогодні робити свято для наших діток. Безмежна вдячність і низький уклін нашим Збройним силам України», — написала Наталка.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений НАТАЛКА ДЕНИСЕНКО

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают