Дім Кіану Рівза в Лос-Анджелесі пограбували: перші подробиці

До особняка актора пробралися зловмисники у лижних масках

tochka.net
tochka.net
автор
8 декабря 2023, 15:28
Шоу-бизнес
Дім Кіану Рівза в Лос-Анджелесі пограбували: перші подробиці © Getty Images

Будинок голлівудського актора Кіану Рівза у Лос-Анджелесі став об'єктом нападу грабіжників. Як повідомляє TMZ із посиланням на джерела в правоохоронних органах, невідомі увірвалися до житла зірки «Матриці» та «Джона Уіка», але встигли залишити територію до прибуття поліцейських.

Читайте також: Кекелія показала дитяче фото біля ялинки та згадала про Різдво у рідному Харкові

Інцидент трапився в середу, 6 грудня, увечері. Поліція відповіла на анонімний дзвінок про можливе незаконне проникнення на власність Рівза близько 19:00. Поліцейські, які прибули на місце, провели обшук, але нікого не знайшли. 

Близько першої години ночі правоохоронці знову повернулися на місце подій, коли на території будинку Кіану спрацювала сигналізація. Декілька чоловіків у лижних масках були помічені камерами спостереження. Судячи з відео, зловмисники потрапили до особняка через розбите вікно. Грабіжники забрали з дому одну вогнепальну зброю. Поки невідомо, чи було викрадено ще щось, але Кіану на той момент не було вдома.

Детективи все ще переглядають відео з дому та околиць у пошуках додаткових доказів. Вони перевіряють версію, чи був перший дзвінок до поліції зроблений кимось із грабіжників.

Раніше ми писали, що помер актор Василь Кухарський, який зіграв Максима Осу.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают