Зірка «Тора» Кет Деннінгс вперше вийшла заміж

12 декабря 2023, 10:50
Шоу-бизнес
Зірка «Тора» Кет Деннінгс вперше вийшла заміж © instagram.com/katdenningsss

Американська акторка Кет Деннінгс офіційно стала дружиною музиканта Andrew W.K., з яким заручилася в травні 2021 року. Зіркова пара поділилася подробицями весілля та першими фото з церемонії з виданням Vogue.

Читайте також: Співачка Сіара народила четверту дитину

37-річна виконавиця ролей Дарсі Льюїс у трилогії «Тор» і Макс Блек у серіалі «Дві дівчини без копійчини» та її 44-річний коханий одружилися 27 листопада на задньому дворі їхнього будинку в Лос-Анджелесі, але тільки через два тижні вирішили розповісти про це всьому світу.

Кет йшла до вівтаря у мереживній вінтажній сукні від Alexander McQueen, вінку та довгій фаті. Акторка зізналася, що самостійно прикрасила прохід та церемоніальну арку квітами. На це у неї пішло три дні. Деннінгс додала, що її батько помер за півтора місяці до свята, тож до вівтаря її проводила мати.

На скромному весіллі в колі найближчих друзів і родичів були присутні близька подруга Деннінгс і партнерка по фільму «Лялькове обличчя» Бренда Сонг та її чоловік, зірка культової кінострічки «Сам удома» Маколей Калкін.

Маколей Калкін на весіллі Кет Деннінгс Фото: instagram.com/vogueweddings

«Це було неймовірно емоційно для нас обох, і любов, що оточувала нас, була дуже відчутною. Мій тато помер півтора місяці тому, і в мене був момент, коли я подумала, що варто відкласти весілля, але я зрозуміла, що це ще більша причина, щоб осягнути будь-яке радісне почуття, де тільки я можу. Моя чудова мама проводила мене до проходу, і я відчувала себе сповненою вдячності за Ендрю та наших близьких під час церемонії. Мені справді пощастило вийти заміж за такого доброго і люблячого чоловіка. Сама церемонія була якоюсь розмитою, але в найкращому вигляді. Ми просто дивилися одне одному в очі і були дуже раді, що нарешті стали чоловіком і дружиною», — поділилася емоціями знаменитість.

Раніше ми писали, що чоловік Катерини Тишкевич поділився новими подробицями перебування акторки в реанімації.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999