Катерина Кузнецова показала, який вигляд мали її батьки на першому побаченні близько 40 років тому

20 декабря 2023, 17:23
Шоу-бизнес
Катерина Кузнецова показала, який вигляд мали її батьки на першому побаченні близько 40 років тому © instagram.com/katykino

Українська акторка Катерина Кузнецова присвятила нову публікацію в соцмережі своїм батькам — ексзахиснику київського «Динамо» Олегу Кузнецову та колишній легкоатлетці Аллі Борисенко. На своїй сторінці в Інстаграм зірка фільму «Скажене веcілля 2» та серіалу «Кухня» повідомила фанам, що 20 грудня її мама та тато відзначають 38-му річницю весілля.

Читайте також: Режисерка «Барбі» Грета Гервіг вийшла заміж після 12 років стосунків

З нагоди свята Катерина оприлюднила рідкісне чорно-біле фото із сімейного альбому. Знаменитість показала, який вигляд мали Олег та Алла вв юності під час їхнього першого побачення. У підписі до архівного кадру Кузнецова зазначила, що завжди милувалася міцними стосунками своїх батьків, та подякувала їм за те, що вони виростили її у ментально здоровому середовищі. Наприкінці допису акторка з гумором заявила, що ніколи не пробачить мамі та батькові за те, що вона єдина дитина у сім'ї.

«Перше побачення моїх батьків. Яка я щаслива бути вашою донькою. Я знаю,що я довгоочікувана дитина,я народилася в любові. Дякую вам за це. Сьогодні 38 років як мої батьки разом. Все своє життя я спостерігаю за вашим коханням,повагою один до одного і безкінечним гумором.Останнє я обожнюю більш за все. Дякую вам за те,що я ментально здорова дитина. Дякую за можливість в будь яких обставинах знати,що ви мене чекаєте вдома.
Бережіть один одного і живіть довго. І ще я вам ніколи не пробачу,що в мене немає брата чи сестри», — звернулася до батьків Катерина.

Раніше ми писали, що Анна Кошмал запостила рідкісне фото зі свого весілля.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают