«Кутя в Керчі була»: Єфросиніна згадала, як у дитинстві святкувала Різдво у рідному Криму

21 декабря 2023, 16:38
Шоу-бизнес
«Кутя в Керчі була»: Єфросиніна згадала, як у дитинстві святкувала Різдво у рідному Криму © instagram.com/mashaefrosinina

Відома українська телеведуча та громадська діячка Маша Єфросиніна розсекретила, як цьогоріч планує святкувати Різдво. На зйомках святкового проєкту «Різдво. Ти не один» знаменитість розповіла, що це свято асоціюється в неї з сім’єю та кутею.

Читайте також: Дочка Вілліса та Мур розсекретила, як батько вплинув на вибір імені для своєї першої внучки

«Коли я думаю про Різдво, то завжди згадую дві важливі речі. Це те, що за столом моя родина, а на столі кутя. Мама робила неймовірну кутю. І в Керчі була кутя. У Криму знають українські традиції», — наголосила Єфросиніна.

Маша зізналася, що наразі найбільше мріє про те, щоб її чоловік Тимур, який з початку повномасштабного вторгнення вступив до лав ЗСУ, приїхав у відпустку на Різдво, і вся сім’я нарешті зібралася за столом у повному складі. Телезірка навіть пообіцяла, що з такої нагоди вперше в житті приготує кутю.

«Сьогодні для мене Різдво — це дуже очікуване свято, бо я сподіваюся, що мій чоловік приїде у відпустку, побачить своїх дітей, що ми всі разом зберемося за столом, і я сама зроблю кутю. Думаю, що це буде не дуже смачно, бо я ніколи її не готувала. Але цього року я обов’язково вчитимуся її робити, тому що як ніколи я знаю цінність того, коли вся родина просто збирається за столом», — зі сльозами на очах заявила Маша Єфросиніна.

Нагадаємо, прем’єра святкової телепрограми «Різдво. Ти не один» відбудеться вже цієї неділі, 24 грудня, о 21:00 на телеканалах «ТЕТ» та «1+1 Україна».

Раніше ми писали, які знаменитості стали батьками в 2023 році.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают