Віру Брежнєву вирізали із новорічного концерту на українському телеканалі

4 января, 16:08
Шоу-бизнес
Віру Брежнєву вирізали із новорічного концерту на українському телеканалі © youtube.com/@musicplatformua

Канал «1+1 Україна» вирізав із ефіру виступ співачки Віри Брежнєвої, яка зараз співає під сценічним ім'ям VERA. Журналісти видання «Музвар» зазначили, що артистку мали показати в новорічному концерті «Музична платформа» в ніч проти 1 січня, але цього не сталося.

Читайте також: Брітні Спірс спростувала чутки про повернення до музичної індустрії

Цікаво, що Віру прибрали лише з телеверсії шоу, а в повному записі концерту на YouTube можна без проблем почути виконання Брежнєвою пісні «Дякую» з її першого україномовного альбому.

«Заради їхнього повернення телебачення не готове втрачати рейтинги: у телеверсії "Музичної платформи", яку у новорічну ніч та 1 січня транслював "1+1 Україна", вирізали виступ VERA aka Вєри Брєжнєвої. Наразі це не дивно — телеканалам вистачає скандалів з їхніми "стандартними проєктами", аби вигрібати ще й за музичних "гостей"», — йдеться у публікації «Музвар».

Зазначимо, що раніше Анастасія Приходько заявляла, що не отримала запрошення на зйомки у «Музичній платформі», оскільки творці шоу знали, що вона влаштує публічний скандал через появу на сцені Брежнєвої. Анастасія наголосила, що ім'я Віри навіть не було вказано в афіші концерту, і додала, що багато популярних виконавців відмовилися від участі у новорічному проєкті.

Раніше ми писали, що Гатун і Великого внесли до бази «Миротворця».

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают