Кличко розділив майно з ексдружиною через рік після оголошення про розлучення

Що дісталося Наталії Єгоровій після розстання з мером Києва

tochka.net
tochka.net
автор
9 января, 09:23
Шоу-бизнес
Кличко розділив майно з ексдружиною через рік після оголошення про розлучення © Getty Images

Мер Києва та колишній боксер Віталій Кличко завершив поділ майна зі співачкою та моделлю Наталією Єгоровою, про розлучення з якою оголосив 15 серпня 2022 року. Видання «Українська правда» взяло коментар у спікерки очільника столиці Оксани Зінов'євої після того, як наприкінці грудня на сайті Національного агентства із запобігання корупції з'явилася інформація про суттєві зміни у майновому стані Кличка.

Читайте також: Маск, Арно, Безос та інші: хто розпочав 2024 рік у ТОП-10 найбагатших людей планети

Повідомляється, що Віталій отримав від брата Володимира 4-поверховий будинок площею 750 кв. м. та вартістю близько 228 млн грн у німецькому місті Гамбург на часткове погашення заборгованості. Мер одразу ж передав житло колишній дружині у рахунок поділу спільного майна. А Єгорова відмовилася від прав на будинок відпочинку у селі Лютіж Вишгородського району загальною площею 785,5 кв. м та вартістю 69 125 021 гривень на користь ексчоловіка.

Також Наталія передала Віталію права на автомобіль Land Rover Discovery 3.0 2013 випуску вартістю 911 436 гривень. Згідно з договором про поділ майна колишнє подружжя поділило гроші з банківських рахунків у США (4 092 000 грн) та в Монако (2 659 800 грн).

Нагадаємо, що Кличко та Єгорова були одружені з 1996-го по 2022 рік. У них троє дітей — 23-річний Єгор, 21-річна Єлизавета та 18-річний Максим.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Natalia Yegorova (@natalia_yegorova)

Раніше ми писали, що Джо Джонас після розлучення з Софі Тернер спровокував чутки про роман із відомою моделлю.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают