Розслідування смерті Меттью Перрі офіційно закрито

Смерть зірки «Друзів» була визнана випадковою

tochka.net
tochka.net
автор
10 января, 09:27
Шоу-бизнес
Розслідування смерті Меттью Перрі офіційно закрито © Getty Images

Розслідування раптової смерті американського та канадського актора Меттью Перрі офіційно завершено. Як пише People з посиланням на Департамент поліції Лос-Анджелеса, влада вирішила, що вона більше не продовжуватиме розслідувати смерть зірки серіалу «Друзі». Судмедексперт-коронер округу Лос-Анджелес також підтвердив, що справа про смерть Перрі вважається закритою.

Читайте також: Стала відома причина смерті Шинейд О'Коннор

Перрі помер у суботу, 28 жовтня 2023 року, у своєму будинку в Лос-Анджелесі. Йому було 54 роки. Представник пожежної служби Лос-Анджелеса повідомив журнал, що дзвінок про «невідкладну медичну допомогу» вони отримали о 16:07.

У грудні у звіті про розтин з'ясувалося, що смерть актора була викликана гострим впливом кетаміну. Утоплення, ішемічна хвороба серця та вплив бупренорфіну (ліки, що використовується для лікування розладів, пов'язаних із вживанням опіоїдів) також були зазначені як фактори, що сприяли його смерті, яка була визнана випадковою.

Розтин показав, що Перрі перебував на інфузійній терапії кетаміном, причому його останнє лікування проводилося лише за півтора тижні до смерті. Однак коронер зазначив, що «кетамін у його організмі на момент смерті не міг бути результатом цієї інфузійної терапії, оскільки період напіврозпаду кетаміну становить від 3 до 4 години або менше».

Раніше ми писали, що Кличко розділив майно з ексдружиною через рік після оголошення про розлучення.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают