«Усім набридло бачити мене»: Марго Роббі взяла паузу в акторській кар'єрі після «Барбі»

Акторка зосередилась на продюсуванні

tochka.net
tochka.net
автор
11 января, 15:33
Шоу-бизнес
«Усім набридло бачити мене»: Марго Роббі взяла паузу в акторській кар'єрі після «Барбі» © Getty Images

 Всесвітньо відома австралійська акторка Марго Роббі зізналася, що вже понад рік не знімається у кіно. Про паузу в акторській кар'єрі 33-річна зірка фільмів «Загону самогубців», «Я —Тоня» та «Вавілон» повідомила у новому інтерв'ю виданню Deadline.

Читайте також: Ірина Федишин перенесла концерти через сімейну трагедію

За словами Роббі, востаннє вона була на знімальному майданчику як акторка восени 2022 року. Тоді знаменитість грала головну роль у комедії «Барбі», яка стала найкасовішим фільмом 2023-го. Марго пожартувала, що після багатьох місяців просування кінострічки та показів у кінотеатрах вона вже набридла глядачам.

Роббі додала, що остаточно не відмовлялася від кінематографа, оскільки зосередилася на роботі у продюсерській компанії LuckyChap, яку заснувала 10 років тому зі своїм чоловіком Томом Акерлі.

«Продюсування працює 24 години на добу, 7 днів на тиждень, але з акторської сторони це найдовше, коли я не грала на знімальному майданчику, тому що ми закінчили "Барбі" в жовтні 2022 року. Отже, минуло більше року, відколи я брала участь у зйомках як акторка, і це сталося вперше, крім ковіда. Я також думаю, що наразі всім набридло бачити мене. Мабуть, мені варто на деякий час зникнути з екранів. Чесно кажучи, якби я зняла ще один фільм занадто рано, люди б сказали: "Знову вона? Ми просто провели з нею ціле літо. Ми подолали це". Я не знаю, що я буду робити далі, але сподіваюся, що це ще не скоро», — поділилася акторка.
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Deadline Hollywood (@deadline)

Раніше ми назвали, що пісню Соловій незаконно використали росіяни в льодовому шоу Навки.

 

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают