Мілевський: розповім про обшуки у прямому ефірі

Робота правоохоронних органів України суттєво активізувалась у період війни

tochka.net
tochka.net
автор
18 января, 14:45
Шоу-бизнес
Реклама
Мілевський: розповім про обшуки у прямому ефірі © Пресслужба

В житло екс-футболіста Динамо та збірної Україні увірвались працівники правоохоронних органів. Деталі пригоди розповідаємо у цьому матеріалі.

Обшуки у квартирі Мілевського

Робота правоохоронних органів України суттєво активізувалась у період війни. Черговою персоною, до кого була привита увага національної поліції, став Артем Мілевський. Екс-футболіст Динамо та збірної України повідомив через соціальні мережі, що 14 січня о восьмій ранку до його квартири завітали співробітники Внутрішньої безпеки, які провели у власника житла обшук.

За словами Мілевського наразі він не може повідомити деталі пригоди через таємницю слідства. До речі, будучи професійним футболістом, Артем входив до списку перспективних гравців свого віку, а букмекерські контори навіть приймали ставки на перемогу українця у престижній номінації «Золотий м’яч».

Нагадаємо, що після завершення професійної кар’єри Мілевський досі не пов’язує себе з футболом. Ексгравець навіть зіткнувся з проблемами, пов’язаними зі здоров’ям. Нещодавно Артем пройшов курс реабілітації, після чого він повернувся к активній роботі у соціальних мережах.

Оновлена інформація щодо обшуків

Через чотири дні після обшуків Мілевський прокоментував подію, яка стала резонансною у вітчизняних ЗМІ. За словами Артема, він не міг відправляти своїм підписникам публічні повідомлення через технічні проблеми. Проте, екс-футболіст заявив, що детально прокоментує обшук у власній квартирі через 3 – 4 дні. Для цього активний користувач соціальних мереж вийде в прямий ефір.

Професійна кар’єра Мілевського розпочалась у київському Динамо, за яке він виступав з 2002 по 2013 рокі. У складі столичного клубу нападник став чотириразовим чемпіоном України, здобув чотири кубки та три Суперкубки.

У 2019 гравець повернувся на історично батьківщину Білорусь, де у складі Динамо-Брест став місцевим чемпіоном. Мілевський двічі признавався кращим українським футболістом (2008 і 2009), а у сезоні 2009/2010 нападник став найкращим бомбардиром українського чемпіонату.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают