Софі Тернер відкликала позов проти Джо Джонаса про викрадення дітей

Колишньому подружжю знадобилося три місяці, щоб досягти угоди про опіку

tochka.net
tochka.net
автор
18 января, 14:49
Шоу-бизнес
Софі Тернер відкликала позов проти Джо Джонаса про викрадення дітей © Getty Images

Англійська акторка Софі Тернер відмовилася від позову проти свого колишнього чоловіка, американського співака Джо Джонаса, про «неправомірне утримання» їхніх двох дітей.

Згідно з судовими документами, отриманими виданням People, американський суддя схвалив відхилення позову після того, як обидві зірки підписали план згоди, схвалений британським суддею минулого тижня.

Читайте також: Кондратюк відсвяткував 25-річчя шоу «Караоке на майдані»

27-річна виконавиця ролі Санси Старк у серіалі «Гра престолів» подала до суду на 34-річного учасника гурту DNCE на початку осені минулого року. Вона стверджувала, що Джонас 20 вересня забрав паспорти їхніх дочок та не дозволяв їм повернутися до Англії з Нью-Йорка. Колишня пара має 18-місячну Дельфіну і 3-річну Віллу. У позові проти музиканта був заклик до «негайного повернення дітей, незаконно забраних або незаконно утриманих».

Через чотири місяці, Джонас і Тернер погодилися відхилити позов «з упередженням і без гонорарів адвокатів, витрат, витрат та/або виплат, які належать якійсь із сторін» після того, як 11 січня у Великобританії було схвалено їхню батьківську угоду.

Нагадаємо, що 5 вересня в Майамі Джо подав заяву про розлучення із Софі, з якою прожив у шлюбі чотири роки. У заяві стверджувалося, що «шлюб між сторонами безповоротно зруйновано». Згідно із заявою, пара уклала шлюбний договір.

Раніше ми писали, що Кейт Міддлтон не зможе виконувати королівські обов'язки до Великодня.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают