Шварценеггера затримали в аеропорту Мюнхена: відкрито кримінальне провадження

У знаменитого актора виникли проблеми із законом через швейцарський годинник

tochka.net
tochka.net
автор
18 января, 12:04
Шоу-бизнес
Шварценеггера затримали в аеропорту Мюнхена: відкрито кримінальне провадження © Getty Images

Голлівудського актора, колишнього бодібілдера і ексгубернатора Каліфорнії Арнольда Шварценеггера на три години затримали в аеропорту Мюнхена, пише Page Six.

Читайте також: Трінчер показала, який вигляд має її фігура у бікіні без фотошопу

У середу, 17 січня, 76-річну кінозірку зупинили на митниці за те, що він подорожував зі своїм годинником, який він планував днями виставити на аукціон у благодійній організації в Кітцбюелі, Австрія.

Мюнхенська митниця Томас Майстер порушила кримінальне податкове провадження, оскільки Арнольд не зареєстрував годинник, який виявився імпортним. Повідомляється, що аксесуар належить швейцарському бренду Audemars Piguet і коштує понад 21 000 доларів.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Page Six (@pagesix)

Джерело з оточення Шварценеггера заявило, що актора «ніколи не просили заповнити форму декларації, і він чесно відповідав на кожне запитання митників». «Він співпрацював на кожному етапі, навіть незважаючи на те, що це було некомпетентне здирство, повна комедія помилок, з якої вийшов би дуже кумедний фільм про поліцейських», — додає інсайдер.

Виконавець ролі Термінатора погодився сплатити потенційні податки за годинник — хоча це його особиста власність — але офіцери мали проблеми з використанням автомата для кредитних карток протягом години. Потім Шварценеггера відвезли до банку, щоб він зняв гроші у банкоматі, але, за словами джерела, необхідна сума перевищила ліміт, і банк уже було закрито. «Коли він повернувся, новий офіцер приніс новий працюючий автомат для кредитних карток», — додає інсайдер.

Зазначається, що Шварценеггер спочатку сприйняв допит досить спокійно, але потім час і процедура почали діяти йому на нерви. Після сплати штрафу знаменитість відпустили.

Раніше ми писали, що Кейт Міддлтон не зможе виконувати королівські обов'язки до Великодня.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают