Фанати Мадонни подали на неї суд: співачка звинувачується в «неправдивій рекламі»

Концерти Мадонни в Нью-Йорку розпочалися із запізненням на дві години

tochka.net
tochka.net
автор
19 января, 14:51
Шоу-бизнес
Фанати Мадонни подали на неї суд: співачка звинувачується в «неправдивій рекламі» © Getty Images

Проти американської співачки подали колективний позов за пізній початок її концертів. Як пише TMZ із посиланням на судові документи, Майкл Феллоуз та Джонатан Хедден очолюють звинувачення проти легендарної поп-зірки та організатора концертів Live Nation. Чоловіки вимагають, що їм відшкодували велику шкоду після того, як шоу Мадонни, заплановані на 20.30 за східноєвропейським часом, не почалися до 22.30.

Читайте також: Софія Вергара вперше озвучила причину розлучення з Джо Манганьєлло

Згідно з позовом, затримка із запуском є ​​«безглуздим використанням хибної реклами, недбале введення в оману, а також несправедливою торговельною практикою, що вводить в оману».

Позивачі подали позов про невказане відшкодування збитків і згадали всі три вечори, коли Мадонна запізнювалася в Barclays Center 13,14 та 16 грудня. Вони кажуть, що Мадонна має давню документовану історію невчасного початку виступів.

Також чоловіки вказали вартість своїх квитків на концерт у доларах 155,90 та 292,50 відповідно. На їхню думку, це була марна трата грошей, враховуючи, наскільки запізнилася артистка.

Зазначимо, що це не вперше, коли на Мадонну подають до суду через пізній старт. Їй пред'являли позов ще у 2019 та у 2020 роках.

Раніше ми писали, що Міша Романова згадала, як намагалася зв'язатися з батьком свого сина на початку повномасштабної війни.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают