Софія Вергара вперше озвучила причину розлучення з Джо Манганьєлло

Зіркова пара оголосила про розставання у липні минулого року

tochka.net
tochka.net
автор
19 января, 14:10
Шоу-бизнес
Софія Вергара вперше озвучила причину розлучення з Джо Манганьєлло © Getty Images

Одна з найбільш високооплачуваних акторок серіалів, колумбійка Софія Вергара, прокоментувала розставання із зіркою «Людини-павука» Джо Манганьєлло через п'ять місяців після оголошення про розлучення.

Читайте також: Гросу зізналася, чи спілкується з колишнім чоловіком-росіянином

В інтерв'ю іспаномовній газеті El País 51-річна виконавиця ролі Глорії Дельгадо-Прітчетт в «Американській сімейці» вперше розсекретила причину розриву після 10 років стосунків та 7 років шлюбу. За словами Софії, її чоловік мріяв про дітей, проте вона не хотіла ставати матір'ю після 45 років.

Знаменитість додала, що не проти того, щоб у неї з'явились онуки. Вергара від першого шлюбу має 32-річного сина Маноло, якого вона народила в 19-річному віці.

«Мій шлюб розпався, тому що мій чоловік був молодшим (на 4 роки — ред.). Він хотів мати дітей, а я не хотіла бути старою мамою. Я вважаю, що це несправедливо стосовно дитини. Я поважаю того, хто це робить, але це не для мене. У мене у 19 років народився син, якому зараз 32, і я готова бути бабусею, а не матір'ю. Отже, якщо приходить кохання, воно має прийти зі своїми дітьми. У мене майже менопауза, це природний перебіг речей. Коли мій син стане татом, нехай він на якийсь час принесе мені дитину, а потім я поверну її йому і продовжу своє життя. Це те, що я маю зробити», — поділилася Софія.
София Вергара и Джо Манганьелло / Источник: Getty Images

Раніше ми писали, що Міша Романова згадала, як намагалася зв'язатися з батьком свого сина на початку повномасштабної війни.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают