«Люблю тебе ненавидіти»: Сідні Свіні та Ґлен Павелл перевтілилися у романтичних ворогів

21 января, 14:31
Шоу-бизнес
«Люблю тебе ненавидіти»: Сідні Свіні та Ґлен Павелл перевтілилися у романтичних ворогів © B&H

Читайте також: Кейлі Куоко грає в рольові ігри в житті та у кіно: головні факти про сексуальну комедіантку

За сюжетом на ранок після ідеального першого побачення фатальна пристрасть закоханих перетворюється на холодну ненависть, доки доля не зводить їх разом на весіллі друзів в Австралії. Тож їм не залишається нічого іншого, окрім як вчинити по-дорослому і знову прикинутися парою.

Спеціально для Afisha.bigmir.net ділимося ексклюзивними подробицями зі знімального майданчика.

У романтичній комедії «Люблю тебе ненавидіти» Сідні Свіні та Ґлен Павелл перевтілилися у романтичних ворогів, яким доведеться відкласти вбік суперечки та прикинутися закоханою по вуха парою, щоб пережити весілля рідних. 

«Цей фільм пристрасний, смішний, з купою класних жартів. А ще він сповнений крутих локацій та фантастичного акторського складу. Що може бути краще?», – коментує Сідні Свіні. 

Для режисера Вілла Глака цей фільм – можливість дати новий подих ромкомам: «Сідні та Ґлен одні з найвеселіших людей, яких я коли-небудь зустрічав. Варто звести їх разом – і відбувається суцільна магія», – говорить Глак. 

Декілька років тому вони провели разом ніч, проте невдало розійшлися і з тих пір ненавидять один одного. Тож зустрівшись знову вони не втрачають нагоди нагадати про це одне одному. 

Проте доля звела їх на весіллі рідних – і, якщо вони не опанують себе, то зіпсують свято близьким людям. Тому Бі не придумує нічого кращого, аніж знову прикинутися парою.

«Як би сильно Бі не ненавиділа Бена і навпаки – для неї важливо не зруйнувати весілля сестри. Тож вона вигадує власний план: ці двоє, які ненавидять одне одного, будуть вдавати з себе пару, – розповідає Свіні. – Але коли вона та Бен опиняються разом, вони знову закохуються одне в одного, проте довгий час не можуть собі зізнатися  в цьому». 

Звісно, незабаром вони пірнають у стосунки з головою.

«Іноді мені здається, що Вілл просто потирав руки, думаючи про всі ці заплутані ситуації та божевільні речі, які він міг би змусити нас з Ґленом зробити. З іншого боку, це був неймовірно крутий досвід. Тож ми зробили це. Будь ласка, Вілле», – коментує Свіні.

Водночас, за словами Свіні, цей сценарій дав їм можливість зіграти реальних персонажів, які приходять до кохання, борючись з ним на кожному кроці:

«Часто можна побачити, як люди бояться бути вразливими, відкритися іншим та саботують найкращі стосунки, які у них коли-небудь були. Між головними героями існує настільки реальний, глибокий та безпосередній зв'язок, що вони робитимуть усе можливе, щоб заперечити це, доки він не поглине їх з головою», – доповнює Свіні.

Фільм став на робочі рейки, коли Свіні підписала контракт не лише на головну роль, але й на роль виконавчої продюсерки. Далі вона переконала Глака приєднатися до команди, щоб надати стрічці його характерного комедійного голосу. 

«Він зняв культові комедії на яких я виросла, тож я була дуже-дуже рада працювати над цим проєктом разом з ним», – розповідає Свіні.

Глак каже, що Свіні вдалося залучити не лише його у якості режисера, але й Павелла у якості романтичного партнера. 

«Кумедний факт: я познайомилася з Ґленом на сцені MTV Awards – він вручав мені нагороду. І я пам'ятаю, як підійшла до нього і подумала: «Хто цей хлопець?», – сміється Свіні. – А потім, коли ми проводили кастинг для фільму, він був першим у моєму списку. З ним було надзвичайно легко працювати». 

Коли Павелл приєднався до команди, він став ще одним повноцінним творчим голосом у фільмі.

«Сідні та Глен стали мені справжніми партнерами, – розповідає режисер. – Ми робили разом усе: від написання сценарію до постпродакшену, намагаючись зробити фільм настільки веселим, наскільки це було можливо». 

Дивіться з 25 січня у кінотеатрах!

Текст підготували  Дар'я Лотоцька та Олександр Ківа

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают