Цимбалюк заступився за акторок, яких критикують за відпочинок із дітьми за кордоном

25 января, 09:27
Шоу-бизнес
Цимбалюк заступився за акторок, яких критикують за відпочинок із дітьми за кордоном © instagram.com/taras.tsymbaliuk

Український актор Тарас Цимбалюк публічно заступився за своїх колег-акторок, яких захейтили у Мережі через відпустку з дітьми за кордоном під час повномасштабної війни в Україні. Раніше чимало негативних коментарів зібрали публікації Ксенії Мішиної, Анни Саліванчук, Антоніни Хижняк, Наталки Денисенко та Анни Кошмал.

Читайте також: Нацвідбір на Євробачення-2024: де і коли дивитись фінал

Зірка серіалів «Спіймати Кайдаша», «Зв'язок» та «Жіночий лікар: Нове життя» назвав критиків «диванним комітетом» і заявив, що особисто він радіє за людей, у яких в такий складний час є можливість заробити та сплатити податки. Він щиро не розуміє, як можна хейтити мам за бажання відвести дітей на море, тим більше що зараз для цього потрібно провести близько двох тижнів у дорозі.

«Виявляється, зараз відпочивати українкам з дітьми на морі - категорично заборонено всесвітньо відомим диванним комітетом . «Шкода», звісно, що цей комітет так активно вкладається у відстоювання своїх наративів, а нього всі кладуть і продовжують жити… Ви серйозно?? Та я в першу чергу порадію і респектну, що у такий піздецовий період люди ще мають змогу заробити, тобто продовжувати реалізовуватись і платити податки, і організовують відпочинок для себе і своїх дітей! Що вони готові на ці черги, дводенні маршрути за ради сімʼї … До чого прокльони? Я почитав коменти під постами у своїх колег-актрис, котрі поїхали у відпустку з дітьми до теплих країв, і збагнув, що багатьом коментаторам треба, мʼяко кажучи, до психолога», — почав допис Тарас.

Актор додав, що критиками здебільшого є ті, хто має багато вільного часу. Він не бачив жодного негативного коментаря від українців із прифронтових зон чи тих, хто постраждав від російських обстрілів.

«Знаєте, я б ще десь зрозумів, якби писали люди, котрі в прямому сенсі постраждали від війни, чи які, не дай бог, в окупаційних чи прифронтових зонах… це було б ще якось виправдано, враховуючи, через що проходить їх психіка… А ні: зайшов спеціально на 20 рандомних профайлів найгучніших коментаторів, поскролив їхні сторінки… Найчастіше пишуть ті, у кого занадто багато вільного часу, щоб його використовувати у корисних напрямках.», — зазначив він.

Цимбалюк запропонував користувачам Мережі використати свій вільний час не для критики в Інстаграм, а для допомоги українським військовим.

« Наслідки війни — це максимальний рівень жахіття. Те, що мені розповідають військові, іноді просто не вкладається в голову, навіть у мою, з кінематографічною уявою! Але, разом з тим, військові наголошують на головному: без волонтерів і допомоги тилу ми б не змогли! Це, раптом, вельмишановний диванний комітет не знає, куди діти свою енергію у соціальному просторі… Усвідомте, навіть у воєнний період люди будуть/повинні займатись сексом, слухати улюблену музику, їсти смачну їжу, оздоровлювати своїх дітей на морі, дуркувати з ними, купувати речі і якось намагатись жити своє життя! Бо, якщо концентруватися тільки на війні і телеграм-каналах, можна й*бнутись! І це дуже тупо звинувачувати дівчат у тому, що вони мають бажання і змогу відвезти свою дитину на море! Не ускладнюйте і не ганьбіть себе подібними висєрами!», — написав Тарас.

Раніше ми опублікували повний список номінантів на «Оскар-2024».

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают