Нацвідбір на Євробачення-2024: ANKA відповіла Валевській на звинувачення у плагіаті

26 января, 15:34
Шоу-бизнес
Нацвідбір на Євробачення-2024: ANKA відповіла Валевській на звинувачення у плагіаті © instagram.com/suspilne.eurovision, instagram.com/valevska_official

Фіналістка національного відбору України на пісенний конкурс Євробачення-2024 ANKA (Анна Корченова) прокоментувала звинувачення у плагіаті від співачки Наталії Валевської.

Читайте також: Джіджі Хадід та Бредлі Купер більше не приховують свій роман

24 грудня Валевська на своїй сторінці у Facebook заявила, що ANKA свідомо використала у конкурсному треку популярне словосполучення з її «безперечного шлягера» — пісні «Палала».

Також Наталія написала, що завдяки цьому словосполученню, яке «співають досі скрізь і дорослі і малі», ANKA посіла перше місце у голосуванні глядачів за одинадцяту путівку до фіналу Нацвідбору.

Валевська звинуватила ANKA у плагіаті facebook.com/nataliyavalevskaya

Через місяць Корченова в інтерв'ю YouTube-каналу «Євробачення Україна» зізналася, що справді надихалася піснею Валевської, проте не вважає свою композицію «плагіатом», оскільки вона написана в іншому стилі та несе інший зміст. ANKA зазначила, що єдине, що поєднує дві композиції — це слова «палала» та «падала».

«Я говорила, що надихалася цією піснею. У мене було завдання створити пісню зі словом "палала", яка б ніяк не була схожою на пісню Наталії Валевської. Я намагалася зробити так, щоб вони взагалі не були схожими. Вона звинуватила мене у вигаданих словах. Ті слова, які вона написала, не з моєї пісні. Якщо послухати обидві ці пісні, там спільного, крім слів "палала" і "падала", немає. Різні стилі, різні сенси», — пояснила фіналістка Нацвідбору 2024 року.

Слухайте пісні Валевської та ANKA, через які виникла суперечка

Раніше ми писали, що Анна Кошмал поскаржилася на проросійських жителів Кишинева.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают