Нові секс-символи: ТОП-10 знаменитостей, що підкорюють публіку

27 января, 17:30
Шоу-бизнес
Нові секс-символи: ТОП-10 знаменитостей, що підкорюють публіку © instagram

Відносно "учора" вони ще були малечею, яка чарували нас тонкими голосами й дитячою безпосередністю на сцені й екранах. Але час не стоїть на місці, а з ним – і публічні персони. Колишні юні діячі стають повнолітніми й перетворюються на привабливих жінок і чоловіків. Зосередьмося саме на таких представниках шоу-бізу, які особливо приглянулися публіці. Дехто з нашого списку, правда, давно попрощався з дитинством. Але вони молодші за секс-символів а-ля Бред Пітт, Том Круз й Анджеліна Джолі.

Хлоя Ґрейс Морец

26 років

Читайте також: Як худнуть зірки: найнеймовірніші перетворення в історії

Перша кінороль Хлої – Моллі у стрічці "Серце свідка". Вона вийшла на екрани, коли Морец було 8 років. Пізніше білявка знялася в фільмах "Пипець", "Хранитель часу", "Керрі" й інших проєктах.

Источник: instagram chloegmoretz

Тімоті Шаламе

28 років

Шаламе – це серцеїд, якого нині любить твіттер. Його молодий вигляд і потужний список акторських робіт забезпечили актору кремезну базу шанувальників, які будуть твітити про нього за будь-якої нагоди.

Шанувальники також кажуть, що він здається "дуркуватим" і водночас "культурним", а це – приваблива суміш рис, яка змогла підкорити серця багатьох користувачів соцмереж.

Источник: instagram tchalamet

Зендая Коулман

27 років

Колега Шаламе з римейків "Дюни" Зендая провела юні роки в театрі. Професійну модельну кар'єру почала з організаціями Macy’s, Mervyns и Old Navy. Також знялася в рекламі іграшок телесериалу "АйКарлі". 2019-го приєдналася до серіалу "Ейфорія", котрий додав їй популярності.

Источник: instagram zendaya

Тейлор Свіфт

34 роки

На боці Тейлор Свіфт незмінно шалена кількість фанів. Вона чіпляє на гачок шанувальників як своєю музикою, так і гастрольними вбраннями.  

Источник: instagram taylorswift

Белла Гадід

27 років

Читайте також: Знаменитості, які познайомилися на зніманнях і побралися – ТОП-10

Американська супермлодель, що 2016-го визнана "Моделлю року" Daily Front Row. Часто наповнює свій інстаграм відвертими світлинами, котрі публіка зустічає із захватом. Запам'яталася й дефіле в новаторській сукні, котру на її тіло нанесли пульверизаторами просто на сцені.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Bella

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999