Астаф'єва в сітчастих панчохах розповіла, чому не повертається до співу

29 января, 21:47
Шоу-бизнес
Астаф'єва в сітчастих панчохах розповіла, чому не повертається до співу © instagram da_astafieva

Дарія Астаф'єва опублікувала два студійні знімки, для яких позувала в сітчастих панчохах, болеро з довгими рукавами й туфлях на підборах. Але пост її був присвячений не лише жіночій красі. У підписі до світлин артистка пояснила, чому не повертається на співочу сцену:

"Чому я не співаю. Ледь не щодня мене запитують, чи не хочу я повернутися на сцену. Нині я відчуваю, що ні. Із розбитим серцем постійно відмовляю на запити щодо виступів. Не до веселих пісень і яскравого вбрання. Уявіть, зранку обстріл, а увечері я в костюмі півголого зайця заводжу своє: "Аво-авокадо, ммм"".

Источник: instagram da_astafieva

Читайте також: "Найважливіша сцена – усередині": Яремчук знесла всі пости, залишивши новий

Водночас, продовжила ексучасниця гурту NikitA, таке ставлення до одного зі своїх професійних занять геть не означає, що вона проти колег із музичної царини:

"Я не проти артистів, у жодному разі. Люди заробляють гроші, платять податки, дають робочі місця, збирають гроші на армію – усе це тепер надважливо. Ба більше: їхня робота корисна для українців. Від одного "Єдиного марафону" можна стріхою потекти. Треба споживати різний український контент, і розважальний – теж. Треба відчувати життя, співати й радіти, відволікатися й набиратися сил. І, звичайно, пісні можуть бути не лише про прутні й натяки на секс. Українські артисти нині роблять вельми влучні й цікаві роботи. Але я… не відчуваю себе нині на сцені".

Пригадала 38-річна уродженка Дніпропетровщини й читання класиків:

"Пам’ятаєте, раніше ми читали українську літературу й такі: "О, Боже, ну чого вони всі страждають?" А нині такі: "А-а-а". Мистецтво – це завжди зріз сучасності. Про що писати авторам в окопі? Що малювати художникам, чиї друзі загинули? Про що казати кріпакам? Звичайно, про свій біль, несправедливість, почуття й життя, яке відбувається тут і зараз. Саме тому так важко читати історичні твори – вони про такі самі тяжкі часи, які ми переживаємо тепер".

Завершила улюблениця Г'ю Гефнера тим, яким вона бачить свою участь в інфопросторі:

"Мені хочеться створювати не лише розважальний й освітній український контент, а й бути частиною "зрізу часу". Бути потрібною й корисною сьогодні, щоб завтра це теж мало сенс. А до співу… Можливо, я повернуся після нашої перемоги".

Источник: instagram da_astafieva

Читайте також: Бурмака показала, як 15 років тому стала народною артисткою України

Раніше ми писали про те, що Міс Україна Всесвіт пережила складний емоційний період, який їй допомогла подолати подруга.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999