«Іноді хочеться побути леді»: Дорофєєва знялася у червоній сукні з відвертим вирізом

30 января, 11:31
Шоу-бизнес
«Іноді хочеться побути леді»: Дорофєєва знялася у червоній сукні з відвертим вирізом © instagram nadyadorofeeva

Українська співачка Надя Дорофєєва (DOROFEEVA) здивувала шанувальників новою фотосесією. Знаменитість вперше за довгий час відмовилася від образу пацанки і постала перед фанами у сукні.

Читайте також: Боржемська вперше прокоментувала заручини ексчоловіка Узєлкова

На своїй сторінці в Інстаграм вона поділилася кількома кадрами, де вона позувала в червоній сукні з відвертим вирізом на грудях і яскравою червоною помадою на губах.

У підписі до знімків Дорофєєва згадала, як у юності багато дівчат на всі свята намагалися одягати туфлі на підборах, але згодом навчилися цінувати свій комфорт.

«Дівчата, а пам‘ятаєте, ми раніше ходили на підборах? Зараз це звучить дивно, але я прям пам‘ятаю, якщо якесь свято і ти не на підборах — то щось сталося! Ну, наприклад, ти зламала ногу. Так цікаво, як все змінилося, і ми почали цінувати комфорт, зручність і нарешті — більше приймати себе. Мені це дуже подобається», зізналася Надя.

Співачка додала, що іноді їй все ж таки хочеться приміряти образ леді. І результатом такого бажання стала нова фотосесія.

«Але, буду відверта — іноді все ж хочеться побути «леді», бо це якийсь миттєвий ефект перетворення. І всі такі одразу — огооо, вааау! Ось на фотосесії я прям кайфанула, а ще більше кайфанула, коли після зняла все це і вдягнула свої улюблені комфортні речі. Ось вам і трансформація жіночності», резюмувала Дорофєєва.

Раніше ми писали, що alyona alyona та Доротюк відповіли на публічні образи ведучих «Ісландія TV».

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999