«І першого, і другого шалено кохала»: Оксана Білозір розповіла про два розлучення

31 января, 14:18
Шоу-бизнес
«І першого, і другого шалено кохала»: Оксана Білозір розповіла про два розлучення © facebook.com/oksana.bilozir

Українська виконавиця Оксана Білозір відверто розповіла ведучому Славі Дьоміну про причини розлучень зі своїми двома ексчоловіками. Під час повномасштабної війни Народна артистка та колишній міністр культури розірвала 32-річний шлюб із директором національного палацу «Україна» та військовослужбовцем Романом Недзельським. А у 1977-1991 роках її чоловіком був композитор Ігор Білозір.

Читайте також: Ведучий «Хто зверху?» Богдан Шелудяк переніс операцію

В інтерв'ю програмі «Слава+» Оксана зазначила, що була шалено закохана в обох чоловіків, проте ні з першим, ні з другим їй не вдалося збудувати міцних стосунків.

«У мене були найкращі чоловіки, і перший, і другий. Я і першого, і другого чоловіка шалено любила. Вони для мене залишилися світлом у моєму житті, яке я прожила. Єдине, що би я хотіла, це мати з ними гарні стосунки. Але кожна людина має право на щастя. Можливо, моє розлучення дасть Роману можливість відчути щастя. І мені, може. Хоча я не переслідую такої мети», — поділилася Білозір.

Ігор Білозір facebook.com/oksana.bilozir

Співачка розсекретила, що пішла від першого чоловіка через його проблеми з алкоголем, а з Недзельським вирішила розлучитися через те, що понад 10 років їхнього шлюбу вони прожили окремо.

«Пара має бути разом, кожний день. Бо кожен день є якісь виклики, якісь питання, які треба вирішувати, і коли це на плечах когось із двох багато часу, це неправильно. Я думаю, Роман так само це відчув. Він жив окремо, йому було комфортно. А я жила окремо з його мамою, з дитиною нашою, тобто все господарство було на мені, і мені, врешті-решт, це було важко», — згадала Білозір.

Оксана Білозір та Роман Неділеський facebook.com/oksana.bilozir

Зазначимо, що від Ігоря Білозіра Оксана має сина Андрія, а від другого шлюбу з Романом Недзельським — сина Ярослава.

Раніше ми писали, що акторка «Дизель Шоу» Вікторія Булітко вперше виходить заміж.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают