«Голосування викликає багато питань»: Melovin прокоментував третє місце у фіналі Нацвідбору

5 февраля, 09:18
Шоу-бизнес
«Голосування викликає багато питань»: Melovin прокоментував третє місце у фіналі Нацвідбору © instagram.com/melovin_official

Відомий виконавець Melovin, справжнє ім'я якого Костянтин Бочаров, висловився про свою третю участь у національному відборі Євробачення. На своїй сторінці в Інстаграм 26-річний співак оприлюднив відео зі своїм першим коментарем для ЗМІ після оголошення переможця.

Читайте також: Андрій Данилко дав перший коментар про довічну заборону на в'їзд до ОАЕ

У ролику Melovin заявив, що незадоволений результатами Нацвідбору, оскільки не вірить у чесність голосування у додатку «Дія». Оцінки журі також викликають у нього питання. Артист не розуміє, чому Андрій Данилко, Джамала та Сергій Танчинець поставили найвищі бали тим конкурсантам, чиї виступи вони критикували. Крім того, Melovin звинуватив лейбл Enko, з яким співпрацює alyona alyona, у підкупі організаторів. За словами Кості, компанія пообіцяла сплатити більшу частину витрат на підготовку до Євробачення, якщо на пісенний конкурс поїдуть alyona alyona та Jerry Heil з піснею Teresa & Maria.

«Ми до кінця думали, що це буде чесно. Знову ж таки, якщо не дивитися на момент, що різниця між першим і другим місцем у 600 тис. голосів. Якщо ми спочатку від блогерів чули в коментарях, що лейбл Enko запропонував більшу частину оплатити, щоб поїхати на Євробачення, то сьогодні це ми почули у стінах "Суспільного" від працівників, які працюють на "Суспільному". Дякую за цю інформацію», — сказав він у ролику.

У підписі до відео знаменитість додав: «Чи погоджуюсь я з голосуванням? Воно викликає багато запитань: "злетіла" ДІЯ — це неможливо, адже туди чи не щодня намагаються пробратися хакери окупанта і дарма; розрив між 1 і 2 місцем в 600 000 — питання; а ще, хто пояснить голосування журі, коли тих, кого критикували оцінили найвище».

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают