Міллі Боббі Браун розповіла, як син Бон Джові покликав її заміж

Зірка «Дивних див» оголосила про заручини з Джейком Бон Джові у квітні 2023 року

tochka.net
tochka.net
автор
4 марта, 13:33
Шоу-бизнес
Міллі Боббі Браун розповіла, як син Бон Джові покликав її заміж © Getty Images

Британська акторка Міллі Боббі Браун через 11 місяців після оголошення про заручини розсекретила, де її наречений Джейкоб Джейк Бон Джові освідчився їй. В одному з недавніх випусків The Tonight Show Starring Jimmy Fallon 20-річна зірка серіалу «Дивні дива» та фільмів про Енолу Голмс розповіла історію про те, як 21-річний син популярного музиканта Джона Бон Джові запропонував вийти за нього заміж.

Читайте також: Зраджував із подругою: екссуддя «МайстерШефа» Литвинова розповіла про перший шлюб

Міллі зізналася, що вони з Джейком люблять дайвінг. Під час спільного відпочинку коханий акторки повідомив їй, що наступного дня о 8-й ранку у них буде занурення у воду. «Він каже мені: "Ми збираємося в те саме місце, куди зазвичай ходимо" Я така: "Це нудно, підемо кудись на нове місце". Він такий: "Ні, нам треба піти у це місце"».

Потім вона описала, що сталося, коли вони опинилися «на багато метрів нижче». «Він дає мені щось як мушля, і мені подобається, перевертаю її, і це обручка», — поділилася Міллі.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown)

Браун погодилася стати дружиною Джейка, підказавши рукою знак «ОК». Зірка також розповіла, що мало не втратила обручку після того, як коханий надів її їй на палець. За словами Міллі, обручка зісковзнула і «впала так швидко, як у кінематографічному фільмі». На щастя, нареченому вдалося врятувати символ їхнього нового розділу у стосунках.

«Джейк кинувся так глибоко, начебто дайвер сказав: "Ти не можеш цього зробити, твої вуха… буквально твій мозок вибухне. Він робить кінематографічний ролик, на кшталт, хапає, розкриває (свою руку) і рятує обручку!», — згадала вона.

Як виявилося, обручка, яку Бон Джові вручив Браун під водою, була лише замінником. Коли вони повернулися на човен, Джейк подарував їй справжню каблучку, яка колись належала її матері.

«Він такий: "Це обручка твоєї мами, і я отримав її від твоїх батьків. І це було дуже чарівно, і його батьки були там, і ми мали такий розпатланий вигляд, виходячи з занурення», — поділилася емоціями акторка.

Раніше ми писали, що Гарік Бірча два роки приховував народження первістка.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают