Відома співачка поскаржилася, що народження дітей зруйнувало її кар'єру

Лілі Аллен заявила, що материнство зіпсувало її кар'єру

tochka.net
tochka.net
автор
13 марта, 15:57
Шоу-бизнес
Відома співачка поскаржилася, що народження дітей зруйнувало її кар'єру © Getty Images

Британська співачка та письменниця Лілі Аллен висловилася про свій невдалий досвід поєднання роботи з материнством в ефірі подкасту Radio Times. 38-річна виконавиця заявила, що народження дітей «зруйнувало» її потенціал поп-зірки.

Співачка увірвалася до музичної індустрії зі своїм дебютним синглом «Smile» у 2006 році. Пісня досягла першого місця у британських чартах і зробила Аллен однією з найпопулярніших зірок країни.

Однак зараз Лілі визнає, що її заняття музикою зупинилися, коли вона стала матір'ю. «Мої діти зруйнували мою кар'єру. Я люблю їх, і вони доповнюють мене, але з погляду поп-слави вони повністю все зіпсували. Це не поєднується. Мене дуже дратує, коли люди кажуть, що ти можеш мати все це, тому що, щиро кажучи, ти не можеш», — поділилася вона. 

Читайте також: «Це мікрорайон, де пройшло моє дитинство»: Олена Кравець висловилася про ракетний удар у Кривому Розі

Артистка пояснила, що задоволена своїм рішенням зробити пріоритетом виховання дітей. «Деякі люди надають перевагу кар'єрі над дітьми, і це їхня прерогатива. Але мої батьки були відсутні, коли я був дитиною, і я відчуваю, що це справді залишило деякі неприємні шрами, які я не хочу, ну знаєте, повторювати на собі. І тому я вирішила відступити і зосередитися на них, і я рада, що зробила це, тому що я думаю, що вони є досить різносторонніми людьми», — зазначила Лілі.

Аллен має дві дочки від колишнього чоловіка Сема Купера: Етель Мері (2011) і Марні Роуз (2013). З 2020 року співачка заміжня за виконавцем ролі шерифа Джима Гоппера в серіалі «Дивні Дива» Девідом Гарбором.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Lily Allen (@lilyallen)

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Lily Allen (@lilyallen)

Раніше ми писали, що на скандальному фото Кейт Міддлтон знайшли 16 слідів фотошопу.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают