Позашлюбний син Шварценеггера пояснив, чому відмовився від прізвища батька

14 марта, 12:53
Шоу-бизнес
Позашлюбний син Шварценеггера пояснив, чому відмовився від прізвища батька © instagram.com/joebaena

Позашлюбний син голлівудського актора, бодібілдера та колишнього губернатора Каліфорнії Арнольда Шварценеггера від хатньої робітниці Мілдред Баена Джозеф Баена розповів, чому не змінив прізвище, коли у 12-річному віці дізнався, хто його справжній батько.

Читайте також: Астаф'єва зізналася, хто придумав їй образ «сексуального та хижого дівчиська»

Під час інтерв'ю програмі «Доброго ранку, Британія» 26-річний актор-початківець пояснив ведучим Сюзанні Рід і Еду Боллсому, чому відмовився бути Шварценеггером. Джозеф зазначив, що хоче самостійно будувати кар'єру та приймати рішення без тиску слави його зіркового батька.

«Так, це гарне питання. Я думаю, що головне — це те, що я намагаюся робити щось самостійно та продовжувати свою кар'єру, використовуючи свою волю, свою рішучість та свою трудову етику. Він просто робить все через мене. У моїй сім'ї дуже люблять підтримувати на відстані, а не виявляти ініціативу. Я дуже ціную це і вважаю, що дуже важливо вирости чоловіком, вміти робити щось самостійно і в усьому розумітися», сказав він.

Також Джозеф зізнався, що зараз у нього прекрасні стосунки з Арнольдом. Знаменитість підтримує позашлюбного сина на рівні з чотирма законними дітьми від шлюбу з Марією Шрайвер.

«Я люблю свого батька. Він чудова людина. Я люблю свою маму, вона дивовижна жінка. Так що так, я просто дуже щасливий і пишаюся тим, що є частиною цієї сім'ї. Він великий батько. Він був для мене просто приголомшливим. Він дуже підтримував усе, що вирішив зробити. Перехід до Пеппердайна, закінчення університету, а також коли справа доходить до моєї акторської кар'єри та кар'єри в сфері нерухомості, мого шляху в бодібілдингу та фітнесі — він завжди поруч і надає мені велику підтримку. Він чудовий батько», поділився Баена.

Раніше ми писали, що Трінчер похвалилася квартирою, в яку переїхала після розлучення з Волошиним.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают