Переможець «Танців із зірками» розійшовся з цивільною дружиною після 11 років стосунків

18 марта, 13:41
Шоу-бизнес
Переможець «Танців із зірками» розійшовся з цивільною дружиною після 11 років стосунків © instagram.com/maksleonov_official

Український хореограф Макс Леонов, який виграв «Танці із зірками» у 2020 році зі співачкою Сантою Дімопулос, розповів про зміни в особистому житті. В інтерв'ю YouTube-каналу СК Life танцюрист заявив, що розстався із цивільною дружиною Юлією. За словами Леонова, стосунки закінчилися після 11 років спільного життя. Макс додав, що близько року їх із Юлією вже більше нічого не пов'язує. 

Читайте також: Дружина Павліка показала фото, зроблене під час їхнього знайомства 9 років тому

«Стосунки закінчилися. Ми майже рік не живемо разом. Розійшлися. Не дуже приємний період. Ми 11 років були разом. Накопичилося багато питань, чому немає розвитку в обох і в парі. Це все складно, звичайно, але треба рухатися далі та розвиватися. Це накопичені емоції, які нікуди не виходили. З кожним днем ​​становилося дедалі гірше стосунках», — розповів він.

Варто зазначити, що три роки тому Леонов публічно розповів, що майже рік мав роман на стороні. Максу та Юлії здавалося, що їм вдалося налагодити стосунки, проте через деякий час вони все ж таки розійшлися.

«На жаль, це був перший важіль, який почав руйнувати наші стосунки. Час все розставив на такі місця. Вже остаточно все вирішено. Приблизно рік ми вже нічого спільного не маємо», — додав хореограф.

Раніше ми писали, що Притула пояснив, чому не дивився «20 днів у Маріуполі».

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают