У 30-річної дочки Демі Мур та Брюса Вілліса діагностували аутизм

19 марта, 09:21
Шоу-бизнес
У 30-річної дочки Демі Мур та Брюса Вілліса діагностували аутизм © instagram.com/buuski

Молодша дочка голлівудської акторки та моделі Демі Мур від шлюбу із зіркою «Міцного горішка» Брюсом Віллісом Таллула вперше розповідала в Мережі про свій новий діагноз. 30-річна дочка дівчина поділилася в Instagram архівним відео, де вона у шкільному віці відвідує зі знаменитим татом захід, гладить йому голову та грає з його вухом.

Читайте також: Мішина знялася топлес в обіймах чоловіка

«Скажи мені, що ти аутист, не кажучи мені, що ти аутист», — підписала вона допис. У коментарях один із підписників Таллули запитав, чи діагностовано у неї аутизм.

«Насправді це вперше, коли я публічно поділилася своїм діагнозом. Дізналася цього літа, і це змінило моє життя», — відповіла Таллула.

Розлад аутистичного спектру (РАС) — це неврологічний розлад і розлад розвитку, який впливає те що, як люди взаємодіють з іншими, спілкуються, навчаються і поводяться. Хоча аутизм можна діагностувати у будь-якому віці, його називають «порушенням розвитку», оскільки симптоми зазвичай з'являються у перші два роки життя.

Варто зазначити, що про проблеми зі здоров'ям Таллула оголосила через рік після того, як її батькові Брюсу поставили діагноз лобово-скронева деменція.

Раніше ми писали, що Анна Трінчер змінила імідж.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают