«Завжди хотілось великі цицьки»: Меган Фокс розсекретила всі свої пластичні операції

Акторка зізналася, що змінила у своїй зовнішності

tochka.net
tochka.net
автор
20 марта, 17:19
Шоу-бизнес
«Завжди хотілось великі цицьки»: Меган Фокс розсекретила всі свої пластичні операції © Getty Images

Відома американська акторка та фотомодель Меган Фокс розповіла, які косметичні процедури та пластичні операції вона робила. У подкасті Call Her Daddy 37-річна зірка «Трансформерів» і «Черепашкок-ніндзя» зізналася, що витратила 30 000 доларів на «найбільші груди, які могли б поміститися в її тілі».Фокс тричі замінювала імпланти.

Читайте також: «Будинок “Слово”. Нескінчений роман»: вийшов трейлер фильму про письменників «розстріляного відродження»

«Мої груди були штучними з 21 або 22 років. Я зробила їх між першими та другими "Трансформерами". Я завжди, та маленька дівчинка, яка у дзеркалі питала: "Де мої цицьки?". Я завжди хотіла великі цицьки. Тож я не була задоволена першим сетом. Я переробила їх після того, як перестала годувати грудьми своїх дітей, бо я не знаю, куди вони пішли. Потім мені довелося їх переробити зовсім недавно, тому що в першому сеті я не мала достатньо жиру, щоб його замаскувати — можна було побачити брижі імплантатів. Тому, коли мені довелося зайнятися цим сетом, я подумала: "Слухай, якщо ти збираєшся приспати мене, якщо я хворітиму два місяці через загальну анестезію… мені краще прокинутися з найбільшимм цицьками, які ти можеш помістити в моє тіло". І хірург сказав, що зробив саме це. І вони навіть не такі великі, вони просто виглядають більшими на моєму тілі, тому що моє тіло крихітне», — розповіла вона.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Megan Fox (@meganfox)

Вона також розсекретила, що робила пластику носа, коли їй було трохи більше 20, але заперечує чутки, що робила цю процедуру сім чи вісім разів.

Зіркова мама трьох дітей спростувала чутки про інші процедури, наполягаючи на тому, що їй ніколи не доведеться видаляти жир із тіла, бо вона дуже худа.

Читайте також: Саліванчук після розлучення показала, хто робить її щасливою

«Мені ніколи не видалять жир… Я дуже худорлява людина, у якої недостатньо жиру в організмі або на обличчі, тому я тільки набиратиму жир. Я ніколи не робила ліпосакцію, контурну пластику тіла або щось таке», — пояснила Меган.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Megan Fox (@meganfox)

За словами Фокс, вона колола собі ботокс, але ніколи не робила підтяжки обличчя та брів.

«Я ніколи не робила жодної підтяжки обличчя, жодної бічної підтяжки брів, хоч мені хотілося б! Жодної регулярної підтяжки брів, я ніколи не робила ниток. Я досліджувала їх. Це не через якісь моральні міркування, я просто не дуже вірю, що вони працюють, і я також боюся, що завадять, коли мені справді знадобиться підтяжка обличчя», — поділилася знаменитість.

Раніше ми писали, що син путініста Стівена Сігала одружився з росіянкою.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают