Alyona Alyona пояснила, чому покинула Київ і переїхала до іншої області

25 марта, 13:23
Шоу-бизнес
Alyona Alyona пояснила, чому покинула Київ і переїхала до іншої області © instagram.com/alyona.alyona.official

Українська виконавиця Олена Савраненко, більш відома під сценічним псевдонімом Alyona Alyona, відверто розповіла про причини свого переїзду. Після кількох років у Києві представниця України на Євробаченні-2024 залишила столицю заради життя в іншому місті.

Читайте також: Євробачення-2024: українці у «Дії» голосують за склад національного журі

На своїй сторінці в Інстаграм артистка розсекретила, що зараз мешкає в Івано-Франківській області. У розділі сторіз Alyona Alyona оприлюднила відео, в якому розповіла, що перебралася в невелике селище до свого бойфренда. Зірка зізналася, що на новому місці проживання їй спокійніше, оскільки її не дістають ЗМІ.

«Я жила в Києві досить довго, але знайшла своє коханнячко на Франківщині. Тому зараз я проживаю в прекрасному селищі Вигода. Мені тут подобається, мене тут ніхто не може дістати з журналістів, з медіа тощо. Ніхто сюди не хоче їздити. А я тепер в Києві не живу, і мене не можна на таксі привезти серед вихідного і не дати мені відпочити. Відповідно, я щаслива, що можу перебувати тут. Тут багато природи, я нею надихаюся, проводжу час наодинці і взагалі тут класно. Я для себе відкрила Франківщину як край. Мені подобається їхня українська мова, подобається діалект, який тут є, і взагалі подобаються люди. Вони якісь особливо щирі»,  — поділилася з шанувальниками співачка.

Alyona Alyona переїхала з Києва instagram.com/alyona.alyona.official

Нагадаємо, що Alyona Alyona близько року у стосунках із музикантом та діджеєм на ім'я Володимир, який виступає під псевдонімом VovKING.

Раніше ми писали, що Лілія Ребрик відповіла на хейт через вибір імені для новонародженої дочки.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают