«Це знущання над українцями»: Полякову з дочкою присоромили за відео з Монако

25 марта, 15:11
Шоу-бизнес
«Це знущання над українцями»: Полякову з дочкою присоромили за відео з Монако © instagram.com/mashapolyakova

Українська співачка Оля Полякова та її старша дочка-блогерка Маша нарвались на критику у соцмережі. Зіркових родичок захейтили за те, що вони демонструють у соцмережах свій відпочинок за кордоном у той час, як багато українців ховаються від російських ракет та дронів у укриттях. Крім того, їх звинуватили у неповазі до військових, які вже два роки проводять в окопах.

Читайте також: Брата учасниці Євробачення-2024 знайшли мертвим у США

Негативні відгуки отримало відео, де Оля та Маша фотографуються у стильних вбраннях на тлі моря та пальм під час нещодавньої поїздки до Монако. «Провели з донькою кілька днів біля моря», — підписала ролик Полякова.

«Так, а ми провели 4 ночі в бомбосховищі. Та знов без світла добу. Не так классно як море десь в Італії, але теж нічого», «Тільки мені здається, що це знущання над українцями, які переживають війну не так весело?», «Хлопці провели декілька років в окопах», «Просто сором, люди гинуть!!! Дві вівці!», «Кому війна, а кому пальми та море!», «Люди, щастя вам! Окрім тих, хто на морі», — розкритикували знаменитостей у коментарях.

Деякі користувачі Мережі заступилися за співачку та її спадкоємицю, заявивши, що людям треба іноді відпочивати від подій в Україні. «Та ідіть ви нахер. Харе один одному в рота заглядати, захотіли — поїхали. Психіка повинна іноді відпочивати від тривог та ракет, і таких токсичних людей», «Щоб не плакати, дійсно треба сміятися не дивлячись ні на що !!!!Хай вороги дивуються нашій витривалості!!!», «Олю відпочиньте там на морі за нас усіх, хто сумує за нашим Кримом», — пишуть вони.

Раніше ми писали, що Лілія Ребрик відповіла на хейт через вибір імені для новонародженої дочки.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают