Ексчоловік Ані Лорак засвітив свідоцтво про розлучення з другою дружиною

29 марта, 11:04
Шоу-бизнес
Ексчоловік Ані Лорак засвітив свідоцтво про розлучення з другою дружиною © instagram.com/muratnalca

Український бізнесмен турецького походження Мурат Налкакіоглу офіційно розлучився з візажисткою Лілією Реус через п'ять місяців після розставання. У четвер, 28 березня, на своїй сторінці в Інстаграм у розділі сторіз колишній чоловік скандальної співачки Ані Лорак продемонстрував свідоцтво про розірвання шлюбу з другою дружиною.

У підписі до знімку документа Мурат підтвердив чутки, що не жив з Лілією з жовтня минулого року. Також він заступився за свою нинішню кохану Анастасію, яку в Мережі звинувачують у розлученні Налкакіоглу з Реус. Нагадаємо, що другий шлюб бізнесмена тривав лише чотири місяці.

Читайте також: Оперна діва та зірка «Зважених та щасливих» Олена Гребенюк вперше виходить заміж

«День нарешті закінчився. Процес розпочався у жовтні. Зазвичай я не люблю обговорювати чи робити сторіс про особисті проблеми. Я офіційно розлучений з людиною, з якою не живу з жовтня за нашою взаємною згодою. Я хочу знову пояснити, що людина, з якою живу наразі і планую прожити до кінця свого життя, вона не має жодного стосунку до розлучення. Я навіть її не знав. Тому прошу всіх, будь ласка, припиніть писати дивні коментарі, намагаючись зачепити нас. Я багато років живу під коментарями хейтерів, але людина дуже далека від цього життя, ми просто хочемо жити і будувати справжнє життя», — зазначив Налкакіоглу.

Мурат Налкакіоглу та Лілія Реус розлучилися instagram.com/muratnalca

Раніше ми писали, що Маколей Калкін публічно звернувся до нареченої в її день народження.

 

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают