Могилевська відреагувала на закиди, що удочерила двох дівчаток заради піару

29 марта, 15:09
Шоу-бизнес
Могилевська відреагувала на закиди, що удочерила двох дівчаток заради піару © instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Українська співачка Наталія Могилевська зізналася, як реагує на хейтерські коментарі у Мережі з приводу удочеріння двох дівчаток. У новорічну ніч 48-річна артистка оголосила про те, що в перший рік повномасштабної війни взяла з дитбудинку сестер Мішель та Софію, яким зараз 3,5 роки та 12 років.

Читайте також: Пітт відмовився судитися до Джолі за опіку над дітьми через 5 років після розлучення

В інтерв'ю Ukraine World News Наталія розповіла, що отримує повідомлення, де її звинувачують у тому, що вона нібито взяла на виховання сиріт заради піару. Зірка заявила, що негативні коментарі на тему її материнства можуть писати лише ті користувачі Мережі, які мають проблемне життя. Якщо хейтерських коментарів стає більше 10% від усіх повідомлень, тоді Могилевська розмірковує про те, що вона зробила не так.

«Я на ці повідомлення негативні дивлюся статистично: якщо їх менше 1%, я взагалі з ними не зважаю. Ну, є ж хворі люди, є люди дивні, проблемні, сьогодні в їхньому житті щось проблемне. Тому, якщо негативних коментів менше 1%, я взагалі не звертаю уваги. Якщо їх стає вже 10%, то я думаю, що можливо щось не так я зробила... Якщо 50/50, то я розумію: точно є якась проблема» , — пояснила знаменитість.

Співачка назвала своє рішення стати мамою для дівчаток, які втратили батьків під час війни, одним із найпрекрасніших у її житті. 

«Я можу сказати, що це рішення було одним із самих прекрасних рішень у моєму житті. От перше рішення — коли я вирішила взагалі співати в дитинстві, і друге — ось це рішення всиновити двох моїх дівчат. Кращого рішення в житті я не знаю», — зізналася вона.

Раніше ми писали, що колишній чоловік Ані Лорак засвітив свідоцтво про розлучення з другою дружиною.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают