Кейлі Куоко показала, як відсвяткувала перший день народження доньки

4 апреля, 10:51
Шоу-бизнес
Кейлі Куоко показала, як відсвяткувала перший день народження доньки © instagram.com/tommypelphrey

Читайте також: «Джерело кохання та сили»: Вакарчук дав рідкісний коментар про другу дружину та дітей

Американська акторка Кейлі Куоко похвалилася вечіркою з нагоди першого дня народження дочки від цивільного чоловіка, актора Тома Пелфрі. 38-річна виконавиця ролей Біллі Дженкінс в «Усіх жінках — відьмах» та Пенні у «Теорії Великого вибуху» і 41-річна зірка серіалів «Озарк» та «Банші» вирішили організувати свято у стилі улюбленого мультиплікаційного персонажа крихітки Матильди — Мінні Маус.

На знімках, які Куоко оприлюднила в Інстаграм-сторіз, іменинниця разом із зірковими батьками позувала на тлі арки з рожевих кульок у вигляді вушок та бантика. На другому фото дівчинка сиділа за столом із тортом у вигляді голови Мінні Маус із написом «Матильда». Ще на одному кадрі Кейлі з дочкою сиділи на сходах в оточенні величезної кількості іграшок.

Кейлі Куоко та Том Пелфрі відсвяткували перший день народження дочки instagram.com/kaleycuoco

Кейлі Куоко та Том Пелфрі відсвяткували перший день народження дочки instagram.com/kaleycuoco

Кейлі Куоко та Том Пелфрі відсвяткували перший день народження дочки instagram.com/kaleycuoco

Також з нагоди дня народження Матильди Куоко та Пелфрі оприлюднили відео та фото з найулюбленішими моментами першого року життя доньки. 

Читайте також: Ребел Вілсон розкрила ім'я актора, з яким вона втратила цноту в 35 років

«Найкращий рік у нашому житті.. Ти подарунок згори і принесла найглибшу прекрасну радість усій нашій родині! Дада і я любимо тебе більше, ніж ми могли б пояснити. Мені не терпиться побачити, ким ти станеш, але поки що, будь ласка, залишись назавжди моєю дорогою однорічною дитиною. Том, дякую за те, що ти найкращий тато (крім мого власного), якого коли-небудь бачив світ. Вона ідеальна. З днем ​​народження, дівчинка-ангелятко!», — написала Кейлі.

«З першим днем ​​народження, мій янгол. Ти перевернула все з ніг на голову і навиворіт, і моє серце виросло на сто розмірів і назавжди залишило моє тіло», — звернувся до дочки Пелфрі.

Раніше ми писали, що ексучасниця «НеАнгелів» Вікторія Смеюха народила первістка.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают