Син відомого ведучого попався на крадіжці у столичному магазині

5 апреля, 14:51
Шоу-бизнес
Син відомого ведучого попався на крадіжці у столичному магазині © instagram.com/slavademin_official

Український теле- та радіоведучий Слава Дьомін повідомив шанувальникам, що його сина звинуватили у крадіжці. На своїй сторінці в Інстаграм знаменитість написав, що Влада затримала охорону одного із столичних магазинів. 

Читайте також: Міцкевич після скандалу з Поляковою засвітився на романтичному шоу з колишньою Остапчука

За словами Дьоміна, хлопчик перед школою зайшов у продуктовий відділ, щоб купити собі перекус. Він вирішив скористатися касою самообслуговування та не помітив, що на його банківській карті було недостатньо коштів.

Влад був упевнений, що оплата пройшла успішно і не чекав чека, та його не зупинили охоронці і не зателефонували зірковому батькові.

Слава зізнався, що отримав повідомлення про те, що синові не вистачило грошей на покупку, і подумав, що син зміг розплатитися, відмовившись від кількох товарів.

«У мого сина дитяча карта, яка привʼязана до мого рахунку. Сьогодні перед школою він зайшов в магазин, скупився на 145 грн, пішов на касу самообслуговування, приклав до терміналу телефон і у нього не вистачило грошей (мені прийшло на телефон повідомлення про це і я подумав, що зараз щось зайве відкладе і ще раз заплатить меншу суму). Але він не побачив на терміналі цього повідомлення і не дочекався чеку. Почав складати покупки в рюкзак і пішов. Охоронець зупинив і подзвонив мені. Влад каже, що почув "пік" і прийняв його за оплату. Це хороший досвід для нього на майбутнє. Тепер буде знати, що перед тим як піти, потрібно дочекатись того, щоб проплата була успішною», — поділився історією ведучий.

Раніше ми писали, що Віталій Козловський вперше розсекретив дату весілля з Юлією Бакуменко.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают