Вілл Сміт привітав Джекі Чана з 70-річчям, показавши фото зі зйомок «Карате Пацана»

Зірка бойовиків відсвяткував ювілей 7 квітня

tochka.net
tochka.net
автор
8 апреля, 17:53
Шоу-бизнес
Вілл Сміт привітав Джекі Чана з 70-річчям, показавши фото зі зйомок «Карате Пацана» © Getty Images

Голлівудська зірка Вілл Сміт публічно привітав легенду бойових мистецтв Джекі Чана із ювілеєм. У неділю, 7 квітня, культовому гонконзькому акторові виповнилося 70 років. З нагоди дня народження Чана Сміт вирішив поділитися з підписниками спогадами про спільну роботу з іменинником. На своїй сторінці в Інстаграм Вілл оприлюднив закулісні кадри зі зйомок ремейку «Карате Пацана» (Карате Кід) 2010 року.

Читайте також: Кім Кардаш'ян засвітилася на пляжі у крихітному бікіні зі зміїним принтом

Сміт був продюсером кінострічки, де Джекі грав головну роль разом із сином Сміта Джейденом, якому на момент виходу фільму було 12 років. Вілл оприлюднив знімок, на якому він та Чан обіймають юного Джейдена, а також фото, де Джекі піднімає Джейдена над головою. На іншому кадрі видно, як Сміт розмовляє зі своїм сином, а Чан спостерігає за зйомками. 

«Вітаю мого хлопця Джекі Чана із 70-річчям (вау)! Крім створення деяких з моїх НАЙУЛЮБЛЕНІШИХ фільмів усіх часів, створення деяких із НАЙШАЛЕНІШИХ моментів, які колись були зняті на плівку, я дуже вдячний вам за допомогу у вихованні Джейдена. Час, проведений з вами в Пекіні під час "Карате Пацана", залишив незабутнє враження на всій нашій родині. Бажаємо вам глибокої Любові і Одкровення у вашій наступній подорожі навколо Сонця», — звернувся до кумира Вілл Сміт.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Will Smith (@willsmith)

Раніше ми писали, що Узєлков переніс операцію на серці і показав фото з реанімації.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают