Зірка «Коли ми вдома» Катерина Кістень натякнула на весілля зі шведом

9 апреля, 09:21
Шоу-бизнес
Зірка «Коли ми вдома» Катерина Кістень натякнула на весілля зі шведом © facebook.com/kissokaziya

Відома акторка Катерина Кістень прокоментувала зміни в особистому житті після переїзду до Швеції на час повномасштабної війни в Україні. В інтерв'ю для YouTube-каналу Слави Дьоміна зірка серіалів «Коли ми вдома» та «Родичі» зізналася, що близько двох років зустрічається зі шведом.

Читайте також: 42-річний Педан оголосив про намір ще раз вступити до університету

За словами 44-річної знаменитості, вона з коханим спілкуються англійською мовою. Катерина зазначила, що складнощі різного менталітету не завадили їхнім стосункам. Кістень додала, що тільки зараз усвідомлює, наскільки сильно любить цього чоловіка, і хоче, щоб вони найближчим часом почали жити разом.

«Це другий рік моїх стосунків. Я зараз на шляху до того, аби жити разом. До цього часу мені потрібна була свобода й власний простір. Зараз мені вже хочеться разом. Все сталося в Швеції. Хто б міг уявити, що ця людина буде швед і ми спілкуватимемося англійською. До того ж з усіма цими труднощами, ментальностями й мовами… Ми закохалися англійською мовою. Але це говорить про те, що це розуміння на іншому рівні. Бо якщо б це було на рівні мови, то це було б дуже важко. Це відчуття одне одного. Я тільки зараз усвідомлюю, що кохаю цю людину. Я пробираюся через хащі мого світогляду. Він мені просто дав цей час. Річ в умовах, за яких це сталося. Війна, зміна країни й способу життя, тому цей час пов'язаний з цим», — пояснила актриса.

Читайте також: Кім Кардаш'ян засвітилася на пляжі у крихітному бікіні зі зміїним принтом

Також акторка висловилася про можливе майбутнє весілля. Зірка зізналася, що раніше її дратувала весільна метушня, і вона вважала, що день розпису краще провести у подорожі з коханим. Катерина завжди думала, що прийде на церемонію у якомусь костюмі, проте зараз її ставлення до білої сукні та фати змінилося.

«Я завжди мріяла про якусь подорож, і я взагалі не дуже люблю всі ці весільні посиденьки. Мені здається, що найнещасніші люди на світі чоловік і дружина, бо вони спочатку все це організовують, потім проводять. Але щось у цьому є, якась магія білої фати, яка мене дратувала до цього часу. Я завжди думала, що буду в якомусь екстравагантному костюмі, і в мене все буде екстраординарне, не буде нічого класичного. А зараз я в цьому бачу якусь красу», — поділилася Кістень.

Раніше ми писали, що суддя «МайстерШефа» Мартиновська озвучила суму, яку витрачає на місяць.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают