Зірка «Дітей шпигунів» Алекса Вега оплакує смерть дочки

Акторка народила мертву дитину

tochka.net
tochka.net
автор
16 апреля, 13:38
Шоу-бизнес
Зірка «Дітей шпигунів» Алекса Вега оплакує смерть дочки © Getty Images

Американські актори та багатодітні батьки Алекса Вега та Карлос Пена поділилися трагічною новиною. У понеділок, 15 квітня, 35-річна виконавиця ролі Кармен Кортес у серії фільмів «Діти шпигунів» та 34-річна зірка серіалу «Біг Тайм Раш» оголосили в спільній заяві в Інстаграм, що їхня четверта дитина народилася мертвою.

За словами пари, вони втратили дочку, для якої обрали ім'я Інді Рекс. Алекса і Карлос зазначили, що дівчинка була дуже красивою і розсекретили, що у малечі було темне волосся як у тата. Подружжя подякувало всім близьким за підтримку в цей важкий період.

Читайте також: Приходько потрапила в ДТП і поскаржилася на погані дороги

«Ніколи не буває правильних слів, коли йдеться про втрату. Після гарних і спокійних пологів наша дочка Інді народилася спокійно. Це була болюча подорож. Але в болю ми знайшли спокій. Бог продовжує втішати і тримати нас у своїх обіймах. Молитви громади навколо нас були такими підтримуючими в цю важку пору. Ця маленька дівчинка вже багато в чому змінила наше життя. Вона була абсолютно красива. І виглядала зовсім як тато. Темне волосся і все таке. Горе хвилями прийшло до нас. Моменти відчуття абсолютної спустошеності... потім моменти відчуття благословення від того, що ви просто отримали момент з нею. Ми не можемо зрозуміти, чому такі речі відбуваються, і можемо ніколи не отримати відповіді. Інді Рекс ПенаВега, ти повністю змінила наш світ. Ти перевезли нас на нове місце. Ти подарували нам спільноту, про яку ми так мріяли. Ми любимо, що ти не можеш дочекатися, щоб побачити, скільки інших життів ти змінила» , — йдеться у повідомленні.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Alexa PenaVega (@vegaalexa)

Піна і Вега оголосили про те, що чекають на четверту дитину в листопаді 2023 року. У них також є 6-річний Оушен, 4-річний Кінгстон та 2-річна Ріо.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Alexa PenaVega (@vegaalexa)

Раніше ми писали, що Вірастюк розповів про нову кохану та народження четвертої дитини.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают