«Простору особистого хочеться»: MamaRika висловилася про ревнощі чоловіка

17 апреля, 14:56
Шоу-бизнес
«Простору особистого хочеться»: MamaRika висловилася про ревнощі чоловіка © instagram.com/mamarika_official

Відома українська співачка MamaRika два тижні тому заявила, що вона на межі розлучення із зіркою «Ліги сміху», блогером та гумористом Сергієм Середою. Подружжя продовжує жити разом і старанно працює над своїми стосунками з психологами. У новому інтерв'ю для YouTube-шоу Люкс ФМ «Чат Дівчат» 35-річна виконавиця хітів «Люди», «Проліски» та «Maemo» поділилася новими подробицями про кризу у шлюбі.

Читайте також: Поплавський вперше за багато років показав фото з єдиним сином

За словами MamaRika, в останні півроку вона почала більше приділяти часу собі і тепер частіше зустрічається з друзями. Однак її виходи у світ викликають ревнощі у чоловіка. Сергій часто пише або дзвонить зірковій дружині, щоб з'ясувати, де і з ким вона перебуває і чим займається.

«У нього є ревнощі. Ще це додає масла до вогню. Я трішечки змінила прошивку, я зараз вперше за два з половиною роки згадала, хто я є. У мене відновилася сексуальна енергія. Останні пів року я собою активно займаюся. Десь є якісь ревнощі: "А що ти? Де ти? А чого ти?". Якогось простору особистого хочеться, а у нас зараз ще й в цьому проблеми. Я десь можу зависнути, а він: "А де ти?"», — розповіла артистка.

MamaRika зазначила, що раніше у стосунках із Середою завжди була довіра. На думку співачки, чоловік забув, якими вони були до народження дитини у серпні 2021 року.

«У нас це почуття раніше не існувало в наших стосунках. Ми настільки довіряли, що не було навіть місця ревнощам. Тепер, коли я знову відновила себе, я знов віднайшла себе і даю собі можливість бути тою Настею, якою я була до дитини, він забув, що я такою можу бути», — додала вона.

Раніше ми писали, що Дімопулос показала себе в 19 років на «Міс Всесвіт Україна».

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают