Ані Лорак повідомила про смерть батька Мирослава Куєка

18 апреля, 14:14
Шоу-бизнес
Ані Лорак повідомила про смерть батька Мирослава Куєка © instagram.com/anilorak

Скандальна співачка Ані Лорак, яка нещодавно подала документи на російське громадянство, розповіла фанам про втрату родича. У четвер, 18 квітня, виконавиця повідомила про смерть свого батька Мирослава Куєка. Український журналіст та поет, який проживав у місті Кіцмань Чернівецької області, пішов із життя у 77-річному віці. 

На своїй сторінці в Інстаграм Лорак оприлюднила чорно-біле фото, зроблене близько 30 років тому. На старому знімку юна артистка в чорних джинсах і темному светрі позувала в обіймах з батьком, одягненим у сірий костюм та білу сорочку.

«Прощавай, тату… Ти завжди в моєму серці», — написала вона під архівним кадром.

Смерть Мирослава Куєка також прокоментував його колега, журналіст Юхим Гусар на своїй сторінці у Facebook. «Відлетіла світла душа Мирослава Куєка. Сьогодні сумна звістка сколихнула серце: помер Мирослав Куєк. Куєк Мирослав Іванович — поет, літератор, член НСЖУ, заслужений журналіст України, громадсько-культурний діяч, батько співачки Ані Лорак (Кароліни Куєк)», — написав Гусар.

Що стало причиною смерті Куека, поки не розголошується. Зазначимо, що Мирослав жодного разу публічнно не коментував політичну позицію своєї зіркової дочки.

Раніше ми писали, що Дорофєєва та Лебіга на благодійному стрімі зібрали 5 млн грн за півтори години.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают