Дженніфер Лав Г'юїтт засвітила обличчя трьох дітей на обкладинці своєї книги

Акторка вперше показала доньку та синів на одному фото

tochka.net
tochka.net
автор
19 апреля, 10:51
Шоу-бизнес
Дженніфер Лав Г'юїтт засвітила обличчя трьох дітей на обкладинці своєї книги © Getty Images

Американська акторка Дженніфер Лав Г'юїтт поділилася першим офіційним зображенням облич своїх трьох дітей. Дочка і сини зірки фільмів «Серцеїдки», «Я знаю, що ви зробили минулого літа» та серіалів «Та, що говорить із привидами» і «9-1-1» займають важливе місце на обкладинці її нової книги. 

Читайте також: Дочка Емінема показала, як відгуляла дівич-вечір на яхті

На своїй сторінці в Інстаграм 45-річна Дженніфер представила дизайн видання «Успадкування магії: моя подорож крізь горе, радість, святкування та створення магії кожного дня».

Зображення було створено цифровою художницею Ванессою Ріверою. На обкладинці акторка стоїть за столом, тримаючи в одній руці чарівну паличку, а в іншій — книгу. Вона оточена своїм спадкоємцями від шлюбу з актором Браяном Голлісеєм — 10-річною Отем, 8-річним Аттікусом та 2-річним Ейданом. 

«Ось! Моя нова дитина! Цю неймовірну обкладинку створила ангел Ванесса Рівера. Я не можу повірити, як мені пощастило отримати її для цієї книги! Мами, які творять чари, особливі! І вона, безумовно, творець чарівництва. Не можу дочекатися, коли ви, народ, прочитаєте це!і», — підписала кадр Лав Г'юїтт.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Jennifer Love Hewitt (@jenniferlovehewitt)

Раніше ми писали, що Танчинець розсекретив, куди перевезе своїх дітей з Японії.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают