Позитив розкритикував Каменських через її кар'єру за кордоном під час війни в Україні

22 апреля, 09:27
Шоу-бизнес
Позитив розкритикував Каменських через її кар'єру за кордоном під час війни в Україні © instagram.com/positiff, instagram.com/kamenskux

Український співак Олексій Завгородній, більш відомий як Позитив, висловився про бажання Насті Каменських будувати музичну кар'єру в іспаномовних країнах під час повномасштабної війни в Україні.

Читайте також: Позитив потрапив до лікарні після того, як «почув Дорофєєву з іншим»

Колишній учасник гуртів «Время и Стекло» та «MOЗGI» сказав ведучому Славі Дьоміну в проєкті «Муз_Тренд», що вважає рішення Каменських неправильним. На думку Позитива, зараз завдання українських артистів — залишатися в Україні та створювати контент для своїх співгромадян.

«Можу сказати тільки особисте. І це навіть не критика. Не думаю, що це правильно. Я не вважаю, що це зараз на часі. І прям як вона це робить. Ну це чисто моя думка. Найголовніша місія українських артистів зараз — бути тут і працювати для своєї аудиторії», — прокоментував виконавець.

Нагадаємо, що після туру "Я - Україна", Каменських повернулася до запису іспаномовних пісень. Нещодавно співачка з'явилася на червоній доріжці музичної премії в Іспанії та дала кільком іспаномовним телеканалам у США. Також Настя готує до випуску трек «Moloko», який звучатиме одразу трьома мовами — іспанською, англійською та українською.

Раніше ми писали, що дочка Емінема показала, як відгуляла дівич-вечір на яхті.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают