Відома співачка залишилася без світла через борг у 60 тисяч грн

25 апреля, 09:31
Шоу-бизнес
Відома співачка залишилася без світла через борг у 60 тисяч грн © instagram.com/zlata.ognevich

Українська співачка Злата Огнєвіч згадала, як під час пандемії коронавірусу їй відключили світло. У новому інтерв'ю для ведучого Слави Дьоміна 38-річна учасниця «Євробачення-2013» та головна героїня другого сезону «Холостячки» розсекретила, що через карантин у неї накопичився борг у 17 тисяч доларів.

Читайте також: Учасник «Х-фактора» згадав, як зустрічав Новий рік наодинці з Андрієм Данилком

Зірка за контрактом мала заплатити за оренду концертних майданчиків, хоча виступи не відбулися. Якраз у період фінансових труднощів Златі подзвонили із ЖЕКу та повідомили про борг за комунальні послуги.

«Це сталося за часів карантину. Я просто була на нулі вже. По-перше, перед карантином у мене був великий борг, це десь 17 тисяч доларів. Це величезні гроші для мене. Я попала на ці гроші, тому що якраз був тур і треба було вже закривати майданчики, вирішувати технічні питання, їх треба було закрити, відбувся тур чи не відбувся. Є контракт, є домовленість і я така… Це був карантин, я була на нулі і мені з мого ЖЕКу телефонують і кажуть, заплатіть, будь ласка, за квартиру. І завжди це стається у той період, коли ти на нулі. Це ніколи не станеться, коли в тебе є подушка безпеки і відкладені заощадження, це завжди до тебе приходить, коли ти не готовий», — поділилася Огневич.

За словами артистки, вона запевнила працівників ЖЕКу, що незабаром сплатити 60 тисяч гривень, проте домоправителі не стали чекати і вже через кілька днів відключили світло в квартирі Огнєвіч. Співачка зізналася, що влаштувала сварку через те, що ЖЕК не поцікавився її становищем.

Читайте також: Селфі у ванній: MamaRika зняла себе повністю голою

«Я така кажу, я заплачу, зачекайте трошки. А люди напевно думають, що люди-артисти в Україні дуже заможні. І вона каже, не заплатите, ми вам відключимо. Я кажу, ні, зачекайте, я заплачу все. Я приходжу додому якийсь день і в мене просто калюжа багрова під холодильником. Це відключили мені світло. В мене розстали всі ягоди мої накопичені, заморожені. І поки я не заплатила, мені не включали світло. Причому борг, був не прям супер великий. Десь може 60 тисяч гривень. Я бачила платіжки інших мешканців будинку, там були платіжки і 250 тисяч боргу. Я їм написала потім. Кажу: "Ви на мене, будь ласка, не тисніть. Ви так зі мною спілкуєтеся, як із якимось "ширпотребом". Я вам сказала, що я вам заплачу! Яке право ви маєте відключати електроенергію і так грубо себе поводити?.  Де людське ставлення? Карантин — це форс-мажорні обставини, як і війна. Зараз нікому не мають права за борги відключати ні світло, ні воду. Карантин — це так само. Нічого не працює. Я маю їх надрукувати — ці гроші?», — сказала вона.

Раніше ми писали, що Пивоваров під час концерту випадково зламав ніс шанувальниці.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999