Анатоліч відреагував на закиди, що він нібито піарить Зеленського

25 апреля, 15:52
Шоу-бизнес
Анатоліч відреагував на закиди, що він нібито піарить Зеленського © instagram.com/anatoliyanatolich

Український ведучий та інтерв'юер Анатолій Анатоліч прокоментував повідомлення від одного зі своїх підписників. Користувач Мережі заявив, що телезірка «згорить у пеклі» за те, що працював на каналі «1+1» і «загравав з владою».

Анатолій в Інстаграм-сторіз розмістив кілька відеозвернень, у яких висловився про своє минуле на каналі оліхарха Ігоря Коломойського та про зв'язки з Володимиром та Оленою Зеленськими.

Читайте також: Ексбойфренда принцеси Беатріс знайшли мертвим у готелі Майамі

Ведучий зазначив, що пишається своїм періодом роботи на «Плюсах». За словами Анатоліча, він почав вести «Сніданок з 1+1» наприкінці 2013 року та був активним учасником Революції Гідності. На думку знаменитості, канал зробив великий внесок у перемогу Майдану. Він додав, що жодних вказівок та порад щодо того, що говорити в ефірі, від начальства не було.

Анатолій зазначив, що справді знайомий особисто з президентом і знає багатьох людей із близького оточення Зеленського, проте жодного фінансування на піар влади не отримував. Він додав, що говорить про Володимира лише тому, що пишається його вчинками.

«Я знайомий з Володимиром Зеленським і Оленою Зеленською. Тато Зеленського Олександр Семенович був моїм викладачем в університеті Криворізькому економічному. Я знаю багатьох людей з їхнього оточення. Зараз ми не спілкуємося. Я не маю ніяких комунікацій з владою. Мені ніхто не пише, що мені казати, а що не казати. Я не отримую ніякого фінансування від апарату президента. Можете перевіряти скільки завгодно. Я підтримую дії президента, я пишаюся багатьма його вчинками, і через це мені пишуть, що я заграю з владою», — сказав Анатолій.

Зірка додав, що йому не подобаються деякі люди при владі і він відверто про це говорить. Наприкінці він звернувся особисто до автора коментаря і послав його на х*й за те, що він назвав його «на 51% нормальним».

Анатоліч відреагував на закиди, що він нібито піарить Зеленського instagram.com/anatoliyanatolich

Анатоліч відреагував на закиди, що він нібито піарить Зеленського instagram.com/anatoliyanatolich

Раніше ми писали, що відома співачка залишилася без світла через борг у 60 тисяч грн.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают