Дорофєєва зізналася, як виникла ідея записати пісню з Лебігою

26 апреля, 13:33
Шоу-бизнес
Дорофєєва зізналася, як виникла ідея записати пісню з Лебігою © instagram.com/misha_lebiga

Українська співачка Надя Дорофєєва розсекретила, хто запропонував створити дует із відомим блогером Михайлом Лебігою. 18 квітня знаменитості випустили трек «А я все плакала», завдяки якому зібрали 5 млн гривень за півтори години стріму у Twitch

Читайте також: Ірина Білик запостила архівне фото із легендарним композитором Миколою Мозговим

В інтерв'ю для радіостанції «Люкс ФМ» Надя зізналася, що ідея виникла після того, як вона з Лебігою взяли участь у стрімі Жені Яновича. Тоді кілька шанувальників у коментарях під трансляцією написали, що хотіли б почути їхню спільну пісню.

Дорофєєва додала, що провести презентацію пісні під час стріму запропонував Міша. Пізніше вони вдвох прийняли рішення влаштувати благодійний збір на FPV-дрони для «Азова» та для постраждалих від ракетного обстрілу у Чернігові у прямому ефірі у Twitch.

«Ми були на стримі у Яновича, там глядачі почали писати нам: "Давайте дует". І потім минув місяць, я дзвоню Міші і кажу: "Ну що, який трек робимо?", а він каже: "Ти що, серйозно? Я думав, ти пожартувала". Він після цього запропонував робити стрім, і ми поговорили про те, що ми хочемо робити великий благодійний стрім»,  — поділилася артистка.

Також Надя розсекретила, що над створенням тексту та музики до пісні «А я все плакала» працювали її чоловік Михайло Кацурін та продюсер Іван Клименко.

Раніше ми писали, що Аlyona Alyona та Jerry Heil вирушили на Євробачення-2024.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают