Камалія виїхала з України після скандалу з фото із закривавленим обличчям

2 мая, 13:21
Шоу-бизнес
Камалія виїхала з України після скандалу з фото із закривавленим обличчям © instagram.com/kamaliyaofficial

Українська співачка Камалія повідомила про виїзд за кордон на тлі чуток про її побиття новим обранцем. На своїй сторінці в Інстаграм артистка оприлюднила відео, де вона на вокзалі з валізами сідає до поїзда.

У підписі до ролика Камалія розсекретила, що поїхала до своїх дочок-близнят Арабелли та Мірабелли, які зараз живуть у Великій Британії разом зі своїм батьком — мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром.

«Я рада оголосити, що нарешті вирушаю до своїх улюблених доньок — Мірабелли та Арабелли. Я так сумувала за їхніми усмішками, обіймами та веселими історіями!», — написала вона.

У публікації знаменитість заявила, що не планує довго затримуватись у Лондоні і вже за кілька днів повернеться до Києва.

«Ми збираємося провести разом кілька незабутніх днів, наповнених сміхом, іграми та, звичайно, музикою. Це час лише для нас, і я щаслива мати можливість заряджатися їхньою нескінченною енергією та любов'ю», — поділилася зірка сцени.

Нагадаємо, що 11 квітня у Мережу злили фото, де Камалія демонструє на камеру криваві сліди від побоїв на обличчі та шиї. Того ж дня співачка вийшла у прямий ефір в одній із соцмереж і показала фанам, що з нею все гаразд. Через три дні Камалія випустила заяву, в якій спростувала чутки про те, що її бив ексчоловік Захур. Проте іншу теорію користувачів Інтернету про те, що травми їй нібито завдав новий обранець на ім'я Михайло, Камалія жодного разу не прокоментувала.

Фото побитої Камалії t.me/jokerlon

Раніше ми писали, що Jerry Heil та Alyona Alyona вперше показали фрагмент із конкурсного номера для Євробачення-2024.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают