Шер озвучила причину, чому зустрічається з чоловіками, вдвічі молодшими за неї

77-річна зірка сцени зараз у стосунках із 38-річним репером

tochka.net
tochka.net
автор
2 мая, 17:56
Шоу-бизнес
Шер озвучила причину, чому зустрічається з чоловіками, вдвічі молодшими за неї © Getty Images

Легендарна американська співачка та акторка Шер дала рідкісний коментар про своє особисте життя. У середу, 1 травня, 77-річна володарка «Греммі» та «Оскара» з'явилася на шоу Дженніфер Хадсон і розповіла про свій досвід побачень. З 2022 року Шер зустрічається із 38-річним репером Олександром «AE» Едвардсом.

Читайте також: Трінчер згадала, як намагалася врятувати шлюб із Волошиним

В ефірі проєкту знаменитість пожартувала, що обирає молодих партнерів, оскільки чоловіки її віку вже мертві. А раніше її однолітки нібито боялися до неї підходити.

«Причина, через яку я зустрічаюся з молодшими чоловіками, полягає в тому, що чоловіки мого віку старші… тепер вони всі мертві. Але раніше вони просто боялися наближатися до мене, і тільки молоді люди були», — сказала вона.

Коли Дженніфер додала, що молоді хлопці, як правило, «сміливі», Шер погодилася, додавши: «Так, і їх виховують такі жінки, як я».

Вона також згадала про Елвіса Преслі серед своїх численних знаменитих шанувальників, яким вона відмовила.

«Я нервувала і знала людей навколо нього, і справа не в тому, що вони були поганими людьми, просто я нервувала через його репутацію. Я маю на увазі, що я дуже сором'язлива, коли не працюю, і трохи соромлюся чоловіків»,  — сказала Шер.

Нагадаємо, що Шер була двічі заміжня — за Сонні Боно в 1964-1975 роках і Греггом Оллманом в 1975-1978 роках. Від обох шлюбів артистка народила по однму сину.

Раніше ми писали, що Позитив зізнався, чи одружений на Сахневич і чи готовий до народження первістка.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают