В української акторки Катерини Молчанової виявили рак

3 мая, 14:53
Шоу-бизнес
В української акторки Катерини Молчанової виявили рак © facebook.com/kate.molchanova.37

Українська акторка кіно та телебачення Катерина Молчанова оголосила про те, що у неї виявили онкологію. На своїй сторінці у Facebook зірка фільмів «Моя бабуся Фані Каплан», «Рівень чорного», «Гуцулка Ксеня» та «Ми є. Ми поруч» повідомила про боротьбу з раком молочної залози.

Катерина написала, що рак у неї діагностували у лютому, а вже через місяць вона перенесла операцію з видалення пухлини. На щастя, рак був не агресивної форми, тож уродженці Одеси вдалося зберегти груди.

Читайте також: Моніка Беллуччі знялася для глянцю у сукні від українського бренду

«Тепер я вважаюся кансерфрі, людина яка звільнилась від раку. І кансерсервайвером. Людина яка вижила після раку. Ще на плановому візиті до гінеколога на початку грудня я планово попросила подивитися мою грудь. Роблю перевірки з узі кожен рік. В моїй родині з обох ліній жінки хворіли на рак. То ж я завжди слідкувала за цим. Мені пощастило. Моя ракова клітина виявилася неагресивною і діагностували її дуже рано. Тому хіміотерапія непоказна», — поділилася знаменитість.

Проте все ж таки на Молчанову чекає тривале лікування. За словами акторки, у 35-річному віці її введуть у штучну менопаузу за допомогою препаратів, які блокують жіночі гормони. Також вона пройде курс радіотерапії.

«Сьогодні я почала місячний курс радіотервпіі. Це має бути набагато лагідніше. Так як мій рак гормонозалежний, то тепер 5 років я буду кожен день приймати ліки які блокують жіночі гормони і мене введуть в штучну менопаузу щоб знизити вирогідність ймовірного рецидиву. В 35 у мене буде штучний клімакс Але є хороша новина — я буду жити. Про це мало хто говорить, але дуже часто лікування від раку виключає можливість у майбутньому ставати батьками. Але, теоретично, в моєму випадку це буде лише тимчасово», — написала вона.

Зазначимо, що Катерина дізналася про онкологію за кордоном, оскільки на початку повномасштабної війни разом із дочкою Вірою виїхала з України. Зараз вона знаходиться в Німеччині.

Раніше ми писали, що на фронті загинула зірка серіалу «СидОренки-СидорЕнки» Євген Шумілов.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают