На фронті загинув зірка серіалу «СидОренки-СидорЕнки» Євген Шумілов

3 мая, 14:14
Шоу-бизнес
На фронті загинув зірка серіалу «СидОренки-СидорЕнки» Євген Шумілов © instagram.com/eugene_shumilov

Український актор театру, кіно та телебачення Євген Шумілов, який у перші місяці війни пішов служити у ЗСУ, загинув на передовій. Про смерть знаменитості повідомив його близький друг Іван Марченко.

Читайте також: Моніка Беллуччі знялася для глянцю у сукні від українського бренду

На своїй сторінці у Facebook Іван написав, що Євгена не стало 30 квітня. Чоловік загинув, захищаючи пораненого побратима.

Марченко додав, що у Шумілова залишилися мама та вітчим з інвалідністю, і пообіцяв незабаром поділитись деталями церемонії прощання з бійцем.

«Життєрадісний, позитивний, бадьорий і справжній - таким ти залишишся в моєму серці назавжди друже! У Євгена лишилася мама і вітчим із інвалідністю, тому небайдужі можуть допомогти - залишу посилання на банку у біо. Вся інформація щодо прощання буде згодом. Спочивай з миром, друже, ми любимо тебе і сподіваємося, що Ти зараз в кращому місці. Слава Герою України!», — написав Іван.

Нагадаємо, що Євген Шумілов знімався в таких серіалах, як «СидОренки-СидорЕнки», «Відділ 44», «Речовий доказ», «Реальна містика», «Швидка» та «Агенти справедливості». Кілька місяців тому актор з'явився у рекламному ролику «Нової пошти».

Раніше ми писали, що Брітні Спірс звинуватила маму в інциденті в готелі і показала вивихнуту щиколодку.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают