Кейт Бекінсейл обурилася через приписані їй пластики й показалася 20 років тому

6 мая, 17:39
Шоу-бизнес
Кейт Бекінсейл обурилася через приписані їй пластики й показалася 20 років тому © Шаманська заявила, що її квартиру у Києві «вкрали корупціонери та шахраї»

Британська акторка Кейт Бекінсейл висловила обурення стосовно звинувачень у пластичних операціях, які, за твердженнями деяких, вона здійснила.

Розмови про пластичну хірургію, що особливо посилилися після її загадкової шпиталізації, спричинили відповідь зірки в інстаграмі. Вона опублікувала повідомлення з проханням припинити булінг і прикріпила до нього архівне й недавнє відео.

"Між цими двома відео минуло близько 20 років. Можливо, навіть більше. Це трапляється вже близько 30 років щоразу, коли я з'являюся на людях – мене звинувачують у пластиці, ботоксі або філерах, і це справді набридливий і жорстокий спосіб забулити людину", – написала Бекінсейл.

Читайте також: Шерзінґер із новою зачіскою блиснула бюстом і тонкою талією – фани її не впізнали

Вона також зазначила, що навіть звернулася до пластичного хірурга, щоб спростувати ці чутки, але звинувачення продовжують надходити.

"Цей хор: "О, Боже, ви невпізнані. О, Боже, це – пластика. О, Боже, ви не схожі на себе". Це доноситься постійно, і, на жаль, часто так чинять жінки", – зазначила акторка.

Бекінсейл також помітила іронію в тому, що її звинувачують у страху старіння, хоча її справжній страх колись був пов'язаний із тим, що вона не доживе до 30.

У відео порівнюється її зовнішність двадцять років тому, коли вона жила в Сполученому Королівстві й страждала від тривожності. Вона також зазначила, що замолоду її обличчя було повнішим, як у багатьох дівчат, і вона віддавала перевагу іншому стилю макіяжу.

Источник: instagram katebeckinsale
 

Источник: instagram katebeckinsale

Читайте також: Нікітюк прогулялася в строкатій сукні Києвом – публіка її не впізнала

До речі, Кейт Бекінсейл 2023-го розповідала про свої б'юті-процедури, які включають заняття спортом і здоровий спосіб життя. Акторці 50 років, вона є матір'ю 25-річної доньки Лілі від колишнього партнера Майкла Шина.

Раніше повідомлялося, що Памела Андерсон показалася без макіяжу й у мініспідниці на світському заході. Такий вигляд – уже постійний вибір секс-символу 90-х.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают